Ομάδα αναρχικών

Οι «Μειοψηφίες Μητροπολιτικών Επιθέσεων» ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία της ΕΣΗΕΜ-Θ

Την ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις στις εγκαταστάσεις των δημοτικών Μέσων Ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης TV100/FM100 και στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ), ανέλαβε η αυτοαποκαλούμενη ομάδα αναρχικών «Μειοψηφίες Μητροπολιτικών Επιθέσεων».

Σε μακροσκελές κείμενο που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο συντάκτης εξηγεί τους λόγους των επιθέσεων, τονίζοντας ότι «η αλήθεια του εξουσιαστικού συστήματος αντικατοπτρίζεται στη βαρβαρότητα του εγκλεισμού».

Το κείμενο αναφέρεται στο νέο σωφρονιστικό κώδικα και στοχοποιεί τα ΜΜΕ, τα οποία χαρακτηρίζονται ως «ένα ακόμη εργαλείο της εξουσίας» και αποτελούν, όπως αναφέρουν, «μία βιομηχανία που παράγει πραγματικότητες κατά παραγγελία».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.