Οι μητέρες γιορτάζουν στη Nova!

Οι μητέρες γιορτάζουν στη Nova!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, η οποία γιορτάζεται κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου στη χώρα μας, το Novacinema2HD παρουσιάζει ένα μοναδικό αφιέρωμα για τις τιμώμενες μητέρες το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Μαΐου. Στο πλαίσιο του αφιερώματος προβάλλονται ταινίες αφιερωμένες σε μητέρες που ξεχώρισαν για το δυναμισμό, την τρυφερότητα, την ανεξαρτησία και την αφοσίωσή τους.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 13 Μαΐου, το αφιέρωμα ξεκινά με την οικογενειακή κωμωδία «Η τρομερή Γκίλυ» σε σκηνοθεσία Στίβεν Χέρεκ με πρωταγωνιστές τους Σόφι Νελίς, Κάθι Μπέιτς, Γκλεν Κλόουζ και Οκτάβια Σπένσερ (17:20). Το αφιέρωμα συνεχίζεται με την κομεντί «Η ανακατώστρα» της Λορίν Σκαφάρια με πρωταγωνιστές τους ταλαντούχους Σούζαν Σαράντον, Ρόουζ Μπερν, Τζέι Κέι Σίμονς, Σέσιλι Στρονγκ (19:10) και τη ρομαντική κομεντί «Σύζυγος για ενοικίαση» (21:00) του Ντένις Ντούγκαν με τους ανεπανάληπτους Ανταμ Σάντλερ, Τζένιφερ Άνιστον και Νικόλ Κίντμαν. Το αφιέρωμα του Σαββάτου στις μητέρες ολοκληρώνεται με την κοινωνική ταινία «Η βαθιά άκρη του ωκεανού» του Ούλου Γκρόσμπαρντ με τους Mισέλ Φάιφερ, Τριτ Ουίλιαμς, Γούπι Γκόλντμπεργκ, Ράιαν Μέριμαν (23:00).

Την Κυριακή, 14 Μαΐου το αφιέρωμα κορυφώνεται με την κομεντί «The Hollars» του Τζον Κραζίνσκι με τους Άνα Κέντρικ, Τζον Κραζίνσκι, Μάργκο Μάρτιντεϊλ και Ρίτσαρντ Τζένκινς (17:40), την κοινωνική ταινία «Bound by heart» του Ρεζίς Μουσέ με τους Ελέν ντε Φουζερόλ, Βαλεντίν Μπουλί, Μπερνάρ Γερλές και Ελέν ντε Σεντ-Περ (19:15), την κωμωδία «Μαμάδες με κακή διαγωγή» σε σκηνοθεσία του Τζον Λούκας και του Σκοτ Μουρ με τους Μίλα Κούνις, Κρίστεν Μπελ, Κριστίνα Απλγκέιτ και Κάθριν Χαν (21:00). Το αφιέρωμα της Κυριακής ολοκληρώνεται με την κοινωνική ταινία «Το δωμάτιο» της Λένι Εϊμπραχάμσον με τη βραβευμένη με Όσκαρ για την ερμηνεία της Μπρι Λάρσον και τους Τζόαν Άλεν, Τζέικομπ Τρέμπλεϊ και Ουίλιαμ Μεϊσι (22:50).

Οι ταινίες έρχονται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή τους θα διατίθενται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema

• Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: www.novaguide.gr/TVGuide

• Τι δεν πρέπει να χάσετε: www.novaguide.gr/Afieromata

• Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης: www.novaguide.gr/Protaseis

• Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για

να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις Α’ προβολές των #Novacinema HD.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter