Οι μικρές και ατομικές επιχειρήσεις κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον ψηφιακό κόσμο με την βοήθεια του Vodafone Business και του Προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ»

Οι μικρές και ατομικές επιχειρήσεις κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον ψηφιακό κόσμο με την βοήθεια του Vodafone Business και του Προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ»

Το Vodafone Business είναι ο απόλυτος προορισμός των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την αξιοποίηση των επιδοτήσεων ψηφιακού μετασχηματισμού από το Ταμείο Ανάκαμψης

Ποιες είναι οι ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις της Vodafone και πώς υποστηρίζει πλήρως τη διαδικασία της επιδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας

 Είναι κοινώς αποδεκτό ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν την καρδιά της ελληνικής οικονομίας, έχοντας την αδιαμφισβήτητη αριθμητική υπεροχή στην εγχώρια αγορά. Αλλά και ιστορικά, είναι ο τύπος της επιχείρησης που πρώτος άνθισε και διαμόρφωσε την εταιρική και εργασιακή κουλτούρα στην Ελλάδα. Ωστόσο, η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα – όχι μόνο στην χώρα μας, αλλά και την Ευρώπη συνολικά – έχει μείνει σημαντικά πίσω, σε σχέση με τις μεγάλες επιχειρήσεις, τόσο στην υιοθέτηση ψηφιακών εργαλείων όσο και στις ψηφιακές δεξιότητες των εργαζομένων.

Προς αυτή την κατεύθυνση, αποκτά λοιπόν ιδιαίτερη βαρύτητα η αξιοποίηση της σπουδαίας ευκαιρίας που προσφέρει το Πρόγραμμα “Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ”  του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0. Πρόκειται για πρόγραμμα που θα τρέξει υπό την μορφή κουπονιών (vouchers) για επιδότηση του 90% νέων ψηφιακών υπηρεσιών και προϊόντων, που θα εκσυγχρονίσουν τη λειτουργία των δικαιούχων, θα αναβαθμίσουν τον τρόπο επικοινωνίας και συνεργασίας τους, θα μειώσουν το λειτουργικό τους κόστος και θα ενισχύσουν την ηλεκτρονική τους παρουσία. Για όλα αυτά, το Vodafone Business διαθέτει τις κατάλληλες λύσεις έχοντας στηρίξει πλήθος ελληνικών επιχειρήσεων στο ψηφιακό τους ταξίδι, ως συνεργάτης εμπιστοσύνης στο κρίσιμο άλμα τους προς το αύριο.

Συγκεκριμένα, και ειδικά για ατομικές και μικρές επιχειρήσεις με προσωπικό από 1 έως 10 άτομα, επιδοτήσεις θα δοθούν για λύσεις αξίας έως €2.000, με τους δικαιούχους να καλούνται να καλύψουν μόνο το 10% του συνολικού κόστους. Για την κατηγορία αυτή, το Vodafone Business προσφέρει λύσεις που διευκολύνουν την εργασία και συνεργασία από οποιοδήποτε σημείο, λύσεις για τη δημιουργία eshop, καθώς και εργαλεία για την απομακρυσμένη παρακολούθηση και διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων των επιχειρήσεων, όπως ο εταιρικός στόλος και οι ψυκτικές τους μονάδες.

Επιπλέον, προκειμένου το ψηφιακό ταξίδι των επιχειρήσεων να εξελιχθεί όσο το δυνατόν πιο ομαλά, απρόσκοπτα και άμεσα, το Vodafone Business διαθέτει σε κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση έναν εξειδικευμένο σύμβουλο  που θα τις υποστηρίξει πλήρως σε κάθε βήμα της διαδικασίας, από την αίτηση για το voucher, την επιλογή των κατάλληλων για την κάθε επιχείρηση λύσεων μέχρι και την παράδοσή τους.

Βρείτε την κατάλληλη για εσάς λύση της Vodafone καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter