«Οι μουσικές ιστορίες του Κορκολή και της Μανουσάκη συνεχίζονται…»

«Οι μουσικές ιστορίες του Κορκολή και της Μανουσάκη συνεχίζονται…»

Από την «Σφίγγα», στις «Γραμμές». Οι sold out μουσικές ιστορίες του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη συνεχίζονται από το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, στην περιοχή του Κεραμεικού.

Από τις ενορχηστρώσεις σε τραγούδια σπουδαίων τραγουδοποιών, σε τραγούδια που έχει γράψει για άλλους ερμηνευτές και φυσικά με τις δικές του μεγάλες επιτυχίες που κάνουν «Σκόνη και θρύψαλα» το κοινό, ο Στέφανος παίζει και ερμηνεύει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ένα τεράστιο ρεπερτόριο. Ο Γιάννης Σπανός, ο Μάνος Λοϊζος, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Μάνος Χατζιδάκης και ο Σταύρος Ξαρχάκος περνούν από το πιάνο του Στέφανου και της εξαιρετικής all star ορχήστρας του.

Η Σοφία Μανουσάκη μαγεύει και εκπλήσσει ταυτόχρονα με τις ερμηνείες της και αφηγείται τις μουσικές αυτές ιστορίες με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Εχοντας βιώσει το μουσικό τσίμπημα της «Σφίγγας», η αίσθηση δεν είναι ότι ο κόσμος ανεβαίνει στην σκηνή και γίνεται ένα με τους καλλιτέχνες, αλλά ότι ο Στέφανος με τους συνεργάτες και το πιάνο του κατεβαίνει στην πλατεία και δημιουργείται μια απόλυτα ταξιδιάρικη παρέα, που περνά τις μουσικές δεκαετίες και τα είδη τους με έναν μοναδικό τρόπο.

Συντελεστές

Σοφία Μανουσάκη: τραγούδι

Βασίλης Δεφίγγος: σαξόφωνο, φλάουτο, κρουστά, πλήκτρα

Ρόλη Γιαμοπούλου: τύμπανα, κρουστά, τραγούδι

Σπύρος Γεωργαντάς: κιθάρες, τραγούδι

Βίκτωρ Κουλουμπής: μπάσο

Στέφανος Κορκολής: πιάνο, ενορχηστρώσεις, διασκευές, τραγούδι

«γραμμές»

Κωνσταντινουπόλεως 111, Κεραμεικός

Ημέρες παραστάσεων: 14,21,24,25,28, 31/12 και 4/1/2020


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter