Οι μπαμπάδες έχουν την τιμητική τους στη Nova!

Οι μπαμπάδες έχουν την τιμητική τους στη Nova!

Την Κυριακή 18 Ιουνίου οι απανταχού μπαμπάδες έχουν την τιμητική τους και το Novacinema2HD δε θα μπορούσε να λείψει από τη μεγάλη αυτή γιορτή!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου, το Novacinema2HD παρουσιάζει ένα μοναδικό αφιέρωμα για τους αγαπημένους μπαμπάδες, την Κυριακή 18 Ιουνίου από τις 14.00. Μια από τις πιο σημαντικές σχέσεις ζωής αποτυπώνεται στο σελιλόιντ μέσα από την ιδιαίτερη ματιά αξιόλογων σεναριογράφων και σκηνοθετών, προσφέροντάς χαρά και συγκίνηση σε όλη την οικογένεια.

Συγκεκριμένα, το αφιέρωμα ξεκινάει με τη μεταγλωττισμένη περιπέτεια κινουμένων σχεδίων «Ο καλόσαυρος» σε σκηνοθεσία του Πίτερ Σον και συνεχίζει με τη διαχρονική ρομαντική κομεντί «Άγρυπνος στο Σιάτλ» με πρωταγωνιστές τους ανεπανάληπτους Τομ Χανκς και Μεγκ Ράιαν σε σκηνοθεσία της Νόρα Έφρον. Την τηλεοπτική σκυτάλη παίρνει η αισθηματική κωμωδία «Διαλέξτε μπαμπά» σε σκηνοθεσία του Αϊβαν Ράιτμαν με τους Ρόμπιν Γουίλιαμς, Μπίλι Κρίσταλ και Ναστάζια Κίνσκι, ενώ ακολουθεί η βραβευμένη με πέντε Όσκαρ κοινωνική ταινία «Κράμερ εναντίον Κράμερ» σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Μπέντον με τους κορυφαίους Μέριλ Στριπ και Ντάστιν Χόφμαν σε ρεσιτάλ ερμηνείας. Η κομεντί «Captain Fantastic» με πρωταγωνιστές τους Βίγκο Μόρτενσεν και Φρανκ Λαντζέλα συμπληρώνει το αφιέρωμα χαρίζοντας γενναιόδωρες δόσεις σπιρτόζικου γέλιου σε σκηνοθεσία του Ματ Ρος, ο οποίος σκηνοθετεί για δεύτερη φορά (μετά το «28 Hotel Rooms») ένα δικό του πρωτότυπο σενάριο. Το αφιέρωμα ολοκληρώνεται με τη συγκινητική κοινωνική ταινία «Πατέρας και Κόρη» σε σκηνοθεσία του Γκαμπριέλε Μουτσίνο με τον Ράσελ Κρόου και την Αμάντα Σάιφρεντ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Οι ταινίες έρχονται σε High Definition και σε ήχο Dolby
Digital Surround 5.1
, ενώ μετά την προβολή τους θα διατίθενται μέσω των
υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των
κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι
θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter