Οι μπασκετμπολίστες «κατακεραυνώνουν» το παραλήρημα του Άδωνη που δεν ήξερε καν το όνομα του Αντετοκούνμπο! (Video)

Οι μπασκετμπολίστες «κατακεραυνώνουν» το παραλήρημα του Άδωνη που δεν ήξερε καν το όνομα του Αντετοκούνμπο! (Video)

Την αντίδραση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), προκάλεσαν οι δηλώσεις-παραλήρημα του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή του Blue Sky. Ξεκίνησε προφέροντας λάθος το όνομα του Έλληνα σούπερ στρα του ΝΒΑ, ενώ εμφανίστηκε να μην γνωρίζει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γεννήθηκε στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα επιμένοντας πως έχει απλά… ιθαγένεια και προφέροντας υποτιμητικά και λανθασμένα το όνομά του, δείχνει ότι οι ακροδεξιές απόψεις του ΛΑΟΣ παραμένουν ζωντανές…

Είπε σχετικά:

«Ο Ακενοτούμπο… ο Ακενοτούμπο που παίζει στο ΝΒΑ», «Ο Αντετοκούνμπο», τον διορθώνουν και συνεχίζει: «Ως Έλληνας δεν παίζει; «Ο Έλληνας» δεν λένε ότι είναι; Ιθαγένεια ελληνική έχει. Κάπου στην Αφρική γεννήθηκε», «Εδώ γεννήθηκε ο άνθρωπος», τον διέκοψαν. «Δεν θυμάμαι μην τον αδικώ. Η ουσία ποια είναι. Πως τον λένε όλοι; “Ο Έλληνας”. Καλώς τον λένε έτσι, γιατί έχει ελληνική ιθαγένεια».

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΣΑΚ:

«Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε, πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος αποτελεί ίνδαλμα για εκατομμύρια παιδιά και διαφημίζει όσο κανένας τη χώρα μας στο εξωτερικό, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα.

Θέλουμε να πιστεύουμε, πως οι δηλώσεις του κύριου Άδωνι Γεωργιάδη, ήταν από άγνοια και δεν έγιναν για λόγους εντυπωσιασμού και προβολής.

Ο σύνδεσμος μας είναι υπερήφανος για τον Γιάννη, όπως και για κάθε Έλληνα καλαθοσφαιριστή και αθλητή γενικότερα.

Ο αθλητισμός ενώνει και είναι πάνω απ’ όλα.

Ο αθλητισμός σηκώνει την Ελλάδα ψηλά».

Δείτε το επίμαχο βίντεο με μία ακόμα απαράδεκτη εμφάνιση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter