Οι νέες περιπέτειες του Τσάρλι Πάρκερ δια χειρός Τζον Κόνολι

Οι νέες περιπέτειες του Τσάρλι Πάρκερ δια χειρός Τζον Κόνολι

Οι Εκδόσεις BELL εξ’ αιτίας της κατάστασης που έχει προκύψει με τον COVID-19 αναγκάστηκαν όπως οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι να προχωρήσουν στην αναβολή των προγραμματισμένων εκδόσεών τους για όσο χρειαστεί.

Ωστόσο αποφασίστηκε να συνεχίσουν κανονικά, όσο αυτό είναι εφικτό, στην έκδοση των βιβλίων της σειράς BELL Best Seller –των βιβλίων, δηλαδή, που κυκλοφορούν και στα περίπτερα– στέλνοντας έτσι ένα μικρό μήνυμα αισιοδοξίας.

Την Παρασκευή 3 Απριλίου θα κυκλοφορήσει «Το βιβλίο των Οστών» του Τζον Κόνολι, η πολυαναμενόμενη 17η περιπέτεια του Τσάρλι Πάρκερ, όπου ο Ιρλανδός συγγραφέας φέρνει τον δημοφιλή ντετέκτιβ «αντιμέτωπο με δύο από τους πιο συναρπαστικούς κακούς που έχει δημιουργήσει» (Booklist). 

Η υπόθεση που αυτή τη φορά αναλαμβάνει ο διάσημος ντετέκτιβ αφορά το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας που ανακαλύπτεται στους βάλτους της βορειοανατολικής Αγγλίας. Στα νότια, σε έναν τόπο λατρείας και θυσίας παλιό όσο και η ιστορία του ανθρώπου, μια κοπέλα βρίσκεται θαμμένη. Στα νοτιοανατολικά, ένα πηγάδι στα ερείπια ενός μοναστηριού φανερώνει το μακάβριο μυστικό του. Κάποιος θυσιάζει. Κάποιος καλεί. Και κάτι μέσα στο σκοτάδι ακούει το κάλεσμα. Αλλά και κάποιος άλλος έρχεται. Ο Τσάρλι Πάρκερ βγαίνει για κυνήγι και ακολουθώντας τις δικές του διαδρομές φτάνει στους δρόμους του Λονδίνου για να βρει εκείνους που θέλουν να βυθίσουν αυτό τον κόσμο στο σκοτάδι.

Τη μετάφραση έχει κάνει η Χριστίνα Ριζοπούλου.

Info

Το βιβλίο των οστών

Τζον Κόνολι

ΙSBN: 978-960-507-135-6

Σελίδες: 608

Τιμή: € 15,50 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter