ΣΥΡΙΖΑ: Παυσανίας Παπαγεωργίου και Δημήτρης Βέττας είναι οι νέοι αναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ: Παυσανίας Παπαγεωργίου και Δημήτρης Βέττας είναι οι νέοι αναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου

Ανακοινώθηκαν τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τη Δώρα Αυγέρη στο γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Η Κουμουνδούρου ανακοίνωσε ότι τα καθήκοντα αναπληρωτή εκπρόσωπου Τύπου θα αναλάβει ο Παυσανίας Παπαγεωργίου, ενώ ο Δημήτρης Βέττας αναλαμβάνει υπεύθυνος για τα περιφερειακά Μέσα.

Σύντομο βιογραφικό

Ο Παυσανίας Παπαγεωργίου ανήκει στη νέα γενιά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων γενικός γραμματέας Νέας Γενιάς και έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών και γνωμοδοτικών επιτροπών, διεθνή συντονιστικά όργανα και εποπτικά συμβούλια. Μετά το 2019 παρέμεινε στενός σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για θέματα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Αμβούργου της Γερμανίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις ανθρωπιστικές επιστήμες.

Ο Δημήτρης Βέττας είναι πτυχιούχος αγροτικής οικονομίας. Συμμετείχε σε συνδικαλιστικούς φορείς της ΕΣΕΕ στον Δήμο Στυλίδας και την Ανατολική Φθιώτιδα. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Στυλίδας και περιφερειακός σύμβουλος του νομού Φθιώτιδας. Τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο του 2015 έως και το 2019 εξελέγη βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου με τον ΣΥΡΙΖΑ. Από το 2020 είναι διευθυντικό στέλεχος σε Α.Ε η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των αθλητικών δημοσίων και ιδιωτικών υποδομών και επενδύσεων στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter