«Οι νέοι Δαναοί και τα δώρα τους» ανέλαβαν την ευθύνη για τις μπογιές στο Γαλλικό Ινστιτούτο

«Οι νέοι Δαναοί και τα δώρα τους» ανέλαβαν την ευθύνη για τις μπογιές στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Ομάδα που υπογράφει ως «Οι νέοι Δαναοί και τα δώρα τους» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μπογιές στο Γαλλικό Ινστιτούτο στο Κολωνάκι, μια μέρα πριν την άφιξη του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στην Ελλάδα με ανάρτηση στο Indymedia.

Τι αναφέρουν στην ανάρτησή τους:

«ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΑΝΑΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥΣ.. για την επίθεση με μπογιές στο Γαλλικό Ινστιτούτο στο Κολωνάκι μια μέρα πριν την άφιξη Μακρόν στην Ελλάδα.

Η επίσκεψη Μακρόν, συνοδεύεται ή μάλλον συνοδεύει σαράντα τουλάχιστον διευθυντές μεγάλων γαλλικών εταιρειών,προκειμένου, στο όνομα της ανάπτυξης, να ”αγοράσουν” δημόσια αγαθά όπως το νερό και οι συγκοινωνίες, δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη.

Ο Πρόεδρος – εμπορικός αντιπρόσωπος που ήρθε να υφαρπάξει όσα περισσότερα μπορεί, είναι ο ίδιος που αμέσως μόλις εκλέχτηκε, έσπευσε να διαλύσει τις εργασιακές σχέσεις στην χώρα του, καταδικάζοντας στο όνομα της ανάπτυξης, τους Γάλλους εργαζόμενους στη φτώχεια και την ανασφάλεια.

Είναι ο ίδιος που συνεχίζε , δίνοντας νέα πνοή μάλιστα , τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και βλέψεις της Γαλλίας στη Μέση Ανατολή και όχι μόνο, συμμετέχοντας σε βομβαρδιστικές επιθέσεις.

Είναι ο ίδιος, που δεν διστάζει, στο όνομα της γεωστρατηγικής πολιτικής , να εξοπλίζει τους φονιάδες του ISIS και να τους εξαπολύει ενάντια στους λαούς της περιοχής.

Είναι ανεπιθύμητος και αυτός και οι φίλοι του.

Ενάντια στο δουλικό ξεπούλημα που ετοιμάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις του Μακρόν και των συμμάχων του.

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter