Οι νέοι δικαστικοί και εισαγγελείς παρ' Αρείω Πάγω

Με αποφάσεις του 15μελούς δικαστικού συμβουλίου πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης, προάγονται στο βαθμό του αρεοπαγίτη, οι πρόεδροι Εφετών Αρετή Παπαδιά, Ερωτόκριτος Ερωτοκρίτου, Κωνσταντίνος Πιτταράς και Μαρία Γεωργίου.

 Παράλληλα προάγονται στο βαθμό του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου οι εισαγγελείς Εφετών, Αντώνιος Λιόγας, Ελένη Μετσοβίτου-Φλουρή και Αριστέα Θεοδόση, ενώ προάγονται στον βαθμό του προέδρου Εφετών οι εφέτες, Μαριάνθη Παγουτέλη, Κωνσταντίνος Γκανιάτσος, Μυρσίνη Παπαχίου και Αναστασία Μουζάκη.Τέλος, προάγονται στο βαθμό του εισαγγελέα Εφετών, οι αντεισαγγελείς Εφετών, Χαράλαμπος Παπαγωργίου. Βιργινία Σακελλαροπούλου, Ιωάννης Μωραϊτάκης, Αναστασία Μασούρα, Αριστοτέλης Χριστόπουλος, Αδαμαντία Οικονόμου και Γεώργιος Σκιαδαρέσης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.