Οι οβιδιακές μεταμορφώσεις του «γαλάζιου» Κασαπίδη στην Κοζάνη (Video)

Οι οβιδιακές μεταμορφώσεις του «γαλάζιου» Κασαπίδη στην Κοζάνη (Video)

Το 2018, ο τότε βουλευτής ΝΔ Κοζάνης, Γιώργος Κασαπίδης, είχε τονίσει στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου ότι ο νομός δεν θα δεχθεί… κανέναν για εγκατάσταση.

Πλέον, τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς ο νυν Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, έχει εναρμονιστεί πλήρως με τα πλάνα της κυβέρνησης που σχεδιάζει – μεταξύ άλλων – τη δημιουργία δομής κλειστού τύπου για τον Δήμο Βοΐου Κοζάνης. 

Τότε, ο κ. Κασαπίδης διεμήνυε σε υψηλούς τόνους πως ο νομός δεν πρόκειται να δεχθεί κανέναν, κάνοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ που βρισκόταν τότε στην κυβέρνηση. «Η ευθύνη για το ζήτημα ανήκει στην κυβέρνηση. Πρέπει να δώσουμε το στίγμα πως στον νομό Κοζάνης δεν δεχόμαστε μετανάστες παρά μόνο ένα σχέδιο αναπτυξιακό που τόσο η περιοχή το έχει ανάγκη», είχε αναφέρει σχετικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κασαπίδης -με την ιδιότητα του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας- είχε συναντηθεί τον περασμένο Οκτώβριο με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος τον είχε ενημερώσει περί του σχεδίου της κυβέρνησης για την αποσυμφόρηση των νησιών και την κατανομή προσφύγων σε άλλες περιφέρειες της χώρας, μεταξύ αυτών και της Δυτικής Μακεδονίας.

Τώρα, που υφίσταται πρόταση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τη δημιουργία κλειστής δομής στον δήμο Βοΐου Κοζάνης, τι πιστεύει άραγε ο Περιφερειάρχης για το θέμα;

Η παρέμβαση του Γιώργου Κασαπίδη το 2018

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter