Οι οικογένειες Παπανδρέου – Μητσοτάκη μέσα από 20 συνεντεύξεις

Οι οικογένειες Παπανδρέου – Μητσοτάκη μέσα από 20 συνεντεύξεις
Η Όλγα Μπακομάρου στη διάρκεια συνέντευξης που έκανε στον Ανδρέα Παπανδρέου

Οι Εκδόσεις Αρμός παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Όλγας Μπακομάρου «Οικογένειες Παπανδρέου – Μητσοτάκη. 20 συνεντεύξεις» τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 και ώρα 19.00 στην Αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Σταύρος Θεοδωράκης, Φανή Πετραλιά, Παύλος Τσίμας  και η συγγραφέας του βιβλίου Όλγα Μπακομάρου.

 Λίγα λόγια για το βιβλίο

Είκοσι συνεντεύξεις με το μαγνητόφωνο της Όλγας Μπακομάρου, που έγιναν πρωτοσέλιδα και συζητήθηκαν. Με συνομιλητές τους δυο μεγάλους πρωταγωνιστές Παπανδρέου – Μητσοτάκη και μέλη των οικογενειών τους, που κυριάρχησαν και κυριαρχούν στην πολιτική σκηνή της μεταπολιτευτικής Ελλάδας. Επί δεκαετίες η Όλγα Μπακομάρου, με τα στοχαστικά μάτια και το δύσκολο χαμόγελο, διδάσκει στους συναδέλφους της δημοσιογράφους ότι η συνέντευξη δεν είναι βάθρο εγκωμίων, ούτε βεβαίως εδώλιο, αφού για τον δημοσιογράφο το πρώτιστο προσόν και καθήκον είναι να προσεγγίσει πρόσωπα και καταστάσεις με αμεροληψία.

Γιώργος Βότσης

 Διαχρονική αξία έχουν οι συνεντεύξεις επιφανών προσώπων της ιστορίας όταν απαντούν σε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις. Η Όλγα Μπακομάρου κατέχει την μαγική συνταγή για το δεύτερο. Σ᾽αυτό το βιβλίο βιογραφούνται οι δύο αντίπαλες οικογένειες, Παπανδρέου και Μητσοτάκη, μέσα από τα λόγια των μελών τους. Οι απαντήσεις τους στην κρίση σας…

Θεόδωρος Ρουσόπουλος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter