Οι ωραίοι έχουν χρέη

Οι ωραίοι έχουν χρέη

Χρέη. Αυτό είναι το κοινό χαρακτηριστικό των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας διαβάζοντας τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης (Πόθεν Έσχες) του 2020. Όχι, φυσικά και δεν έχουν μόνο αυτοί χρέη, σχεδόν όλοι έχουν, απλά αυτοί έχουν τα περισσότερα και τα πιο απλήρωτα.

*** Να τους παίρνουν άραγε τηλέφωνα από την τράπεζα; Γιατί υπάρχουν κάτι περιπτώσεις που δεν βάζουν ούτε δεκάρα τσακιστή και τα χρέη τους αντί να μειώνονται αυξάνονται. Όπως δηλαδή και τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας ένα πράγμα.

*** Εμένα, πάντως, που χρωστάω γύρω στα 600 ευρώ με παίρνουν γύρω στα 12 τηλέφωνα τη μέρα. Εννοείται πως δεν απαντάω.

*** Ο Άδωνις είχε πάρει το 2007 δάνειο ύψους 630.000 ευρώ κι από τότε έχει πληρώσει μόνο 53.342 ευρώ. Ε, περίπου σε 128 χρόνια ξεπληρώνει κι αυτός. Μαζί με τα δάνεια της ΝΔ.

*** Απίστευτο να διαβάζεις θέμα ότι ο Πολάκης έφτιαξε δική του εταιρεία, τι εταιρεία δηλαδή τα βιβλία του άνοιξε ξανά ο άνθρωπος μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ για ν’ ασκεί το επάγγελμά του, αλλά να γίνεται «γαργάρα» το ψευδές Πόθεν Έσχες του πρωθυπουργικού ζεύγους που είναι και παράνομο. Κάποιος να πει ρε παιδί μου «Άσ’ το ρε Κώστα, δεν στέκεται το θέμα όταν δεν έχουμε ασχοληθεί με τη γαλλική εταιρεία», αλλά καμία αξιοπρέπεια. Κι αυτόν όταν θα τον ρωτάνε τι δουλειά κάνεις, να δεις που θ’ απαντά δημοσιογράφος.

*** Τα έβαλαν και με τον Νίκο Παππά που είχε το θράσος κι αυτός ν’ ανοίξει εταιρεία ή τον Παπαδημούλη που πήρε άλλα τρία ακίνητα. Ο Μητσοτάκης πήρε τέσσερα, αλλά δεν το είδαν. Δήλωνε 32 και πλέον δηλώνει 36. Και σίγουρα του Παπαδημούλη δεν είναι μεσοτοιχία με τον Χριστοφοράκο.

*** Ο Ανδρέας Πάτσης, ο κουμπάρος του Πέτσα, συμπεριέλαβε τις πέντε εταιρείες που είχε ξεχάσει να βάλει στο προηγούμενο Πόθεν Έσχες. Αν και η παρανομία είναι τελείως εξόφθαλμη, η υπόθεσή του μπήκε στο αρχείο. Λεπτομέρειες…

*** Να δούμε και τους top 3 ανά εισοδήματα, καταθέσεις, ακίνητα και δάνεια;

*** Τα περισσότερα εισοδήματα για το 2019 δήλωσε ο Πάνος Καμμένος (599.473 ευρώ). Στη δεύτερη και τρίτη θέση οι: Ηλίας Παναγιώταρος (502.935 ευρώ) και Γεωργία Μαρτίνου (495.916 ευρώ).

*** Τα περισσότερα χρήματα στην άκρη έχουν οι Γιώργος Γεραπετρίτης (4.347.065 ευρώ), Σπύρος Πνευματικός (2.491.569 ευρώ) και Ανδρέας Πάτσης (2.302.940 ευρώ).

*** Τα περισσότερα ακίνητα έχει και φέτος ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης (122 παρακαλώ), ενώ ακολουθούν Γεωργία Μαρτίνου (114) και Γιώργος Δημαράς (91).

*** Τα περισσότερα δάνεια έχουν οι: Ηλίας Καματερός (1.637.216 ευρώ), Κυριάκος Μητσοτάκης (1.320.354 ευρώ) κι Ανδρέας Πάτσης (1.309.392 ευρώ).

*** Ωραίος ο Άδωνις. Ανέβασε στο twitter δημοσίευμα που λέει «Στο αρχείο η υπόθεση για το Πόθεν Έσχες της Μαρέβα Μητσοτάκη». Τέτοια η τρέλα του για «πλυντήριο» που δεν είδε καν – ή είδε, αλλά παρ’ όλα αυτά το ανέβασε – ότι το δημοσίευμα ήταν του 2017.

*** Και μιας και είπα για τον Άδωνη, μας έδειξε και το πιστοποιητικό εμβολιασμού του. Το φανταζόμασταν ότι θα είχε εμβολιαστεί εκτός σειράς, όπως και οι περισσότεροι υπουργοί, απλά μας το επιβεβαίωσε και με τη βούλα. Ο υπουργός της καρδιάς μας εμβολιάστηκε 29/12, δύο μέρες μετά τον πρωθυπουργό, όχι για να δώσει το καλό παράδειγμα, αφού ούτε το είπε, ούτε φωτογραφία έβγαλε. Εμβολιάστηκε επειδή μπορούσε.

*** Άριστη και η επιστολή παραίτησης της Μαρέβα Γκραμπόφσκι προς την εταιρεία της, όπως παρατήρησε ο εξαιρετικός Νίκος Σαραντάκος. Με οκτώ λάθη σε τρεις γραμμές κόβεσαι;

*** Φοβάται, λέει, ο Φιλιππίδης να κοιμάται με άλλους στο κελί. Έμαθε πώς είναι να φοβάσαι.

*** Όχι δεν είναι στην ανθρώπινη φύση ο βιασμός. Ούτε στην ανθρώπινη φύση είναι να δίνεται δημόσιο βήμα στον καθένα και στη κάθε μία.

*** Προσοχή στον καύσωνα…

Η ΝΤΑΜΑ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter