Οι… όρνιθες του Μαξίμου και το Πούλιτζερ του Βηματοδότη

Οι… όρνιθες του Μαξίμου και το Πούλιτζερ του Βηματοδότη

Άμα έχεις τις αποκλειστικές πληροφορίες δεν μπορείς να μην το κάνεις το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ σου. Και μιας και ο συντάκτης του «Βήματος» έμαθε αποκλειστικά τι τρώνε τα στελέχη της νέας κυβέρνησης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεκριμένα όταν ξημεροβραδιάζεται στο Μαξίμου, δεν μπορούσε να μην το μοιραστεί με το κοινό του.

Όπως μας πληροφόρησε λοιπόν, το ρεπορτάζ του Βηματοδότη ο νέος πρωθυπουργός κάνει πολύ καλύτερη διατροφή σε σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «αποφεύγει τα μεσημεριανά γεύματα» γιατί «προτιμά να τρώει το βράδυ με την οικογένειά του» αλλά «αν χρειαστεί να γευματίσει, θα προτιμήσει ψάρι».

Και συνεχίζει: «Όχι όπως ο προηγούμενος ένοικος του Μαξίμου που προτιμούσε τα… κοντοσούβλια. Τα έφερναν οι ντελιβεράδες στο Μαξίμου από την ταβέρνα Νικήτας στου Ψυρρή».

Μα φυσικά, αν δεν δείχνει υπεροχή στο ότι ο ένας πρωθυπουργός τρώει κρέας και ο άλλος ψάρι, τότε σε τι θα υπερέχει…Και επειδή μιλάει με στοιχεία ο συντάκτης, δεν παραλείπει να παραθέσει και την ανάλογη φωτογραφία.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι που «παρεκκλίνουν» από τις άριστες διατροφικές συνήθειες του πρωθυπουργού και προτιμάνε κοτόπουλο από τις «Όρνιθες». Βέβαια, του συντάκτη του διαφεύγει να μας πληροφορήσει αν οι κότες ήταν αν μη τι άλλο αλανιάρες.

Εύγε στο δημοσιογράφο με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter