Οι ΠΑΕ της Football League κατέθεσαν τις σφραγίδες

Οι ΠΑΕ της Football League κατέθεσαν τις σφραγίδες

Οι παράγοντες των 22 ΠΑΕ της Football League πήγαν στο κτίριο που στεγάζεται το υφυπουργείο αθλητισμού για να παραδώσουν τις σφραγίδες των ομάδων τους.

Το ξεκάθαρο μήνυμα που ήθελαν να περάσει ήταν ότι, εφόσον δεν γίνει η αναδιάρθρωση στις επαγγελματικές κατηγορίες, οι ομάδες δεν πρόκειται να κατέβουν στο πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Σωτήρης Μαυρονάσιος μίλησε για τη συγκέντρωση των εκπροσώπων των 22 ομάδων της Football League έξω από το υφυπουργείο Αθλητισμού, ζητώντας από τον Λ. Αυγενάκη να προχωρήσει στην αναδιάρθρωση. «Κάναμε ένα ψήφισμα πριν δύο μέρες οι 22 ομάδες της Football League. Κάναμε ένα δίκαιο αίτημα το οποίο απορρέει από δύο αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Η μία απορρίφθηκε, αλλά υπάρχει σε ισχύ η δεύτερη πρόταση, την οποία ζητάμε από τον υφυπουργό κ.Αυγενάκη, να κάνει πράξη», δήλωσε ο Μαυρονάσιος, ο οποίος πρόσθεσε: «Γιατί όπως έχει πει και ο ίδιος στη Βουλή «αν δεν συμφωνήσουν οι λίγκες, να μου το αναφέρουν και το θέμα θα το τακτοποιήσω εγώ». Εμείς ζητάμε λοιπόν από τον κ. Αυγενάκη να μελετήσει το δίκαιο αίτημά μας, 22 ομάδες είμαστε εδώ, να υλοποιήσει αυτό που περνάει από τα χέρια του, όπως λέει ο νόμος, να καταργήσει τη Football League και να γίνει μία ενιαία Β’ Εθνική με δύο ομίλους. Αυτό είναι το αίτημά μας. Πέρασε ο Σεπτέμβρης και δεν ξέρουμε που βρισκόμαστε και πού πατάμε. Πρέπει επιτέλους να πάρει μία θέση ο Υφυπουργός».  

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter