Οι παίκτες Παναθηναϊκού στο Eurohoops: Τα γούρια και οι συνήθειες πριν τους αγώνες!

Οι παίκτες Παναθηναϊκού στο Eurohoops: Τα γούρια και οι συνήθειες πριν τους αγώνες!

Αναρωτηθήκατε ποτέ αν οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν κάποιο γούρι; Ή τι κάνουν πριν από κάθε ματς; Οι απολαυστικές απαντήσεις στο βίντεο του Eurohoops!

Πολλοί αθλητές κάνουν κάποια συγκεκριμένα… τελετουργικά πριν από κάθε τους αγώνες. Από μία απλή κίνηση, μέχρι… τρελά πράγματα!

Το Eurohoops βρέθηκε στην Media Day του Παναθηναϊκού και είχε την ευκαιρία να ρωτήσεις τους ”πράσινους” για τα γούρια που έχουν ή τι κάνουν πριν βγουν στο παρκέ!

Οι απαντήσεις ποικίλλουν! Κάποιοι αρκούνται σε μία προσευχή, άλλοι ακούν μουσική, ενώ υπάρχουν και οι περιπτώσεις… Κιθ Λάνγκφορντ, δηλαδή αυτές που δεν ακούμε συχνά!

Έχουμε και λέμε:

ΝτεΣόν Τόμας: Δεν κάνω κάτι, απλά προσεύχομαι πριν το ματς. Για την οικογένειά μου, να έχω ένα καλό ματς χωρίς τραυματισμούς. Αυτή τη διαδικασία κάνω πάντα, λέω ευχαριστώ για το ταλέντο που έχω, ας το πούμε έτσι.

Ιωάννης Παπαπέτρου: Κάνω ένα συγκεκριμένο ζέσταμα, μία ρουτίνα, για να ζεσταθώ για το ματς. Και προσεύχομαι, αυτά κάνω, όχι κάτι τρελό.

Νικ Καλάθης: Δεν κάνω κάτι. Καμιά φορά, αν παίξω καλά τρώω το ίδιο φαγητό. Αλλά δεν έχω κάποια συνήθεια ή τελετουργικό.

Βαγγέλης Σακελλαρίου: Μπαίνω πάντα με το δεξί στο γήπεδο.

Ίαν Βουγιούκας: Κάνω στη προθέρμανση πριν το παιχνίδι 2-3 ίδιες κινήσεις.

Κιθ Λάνγκφορντ: Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, αλλά αν με ρωτάτε αν είμαι προληπτικός, όταν έρχεται ένα μεγάλο ματς, δεν θέλω να ανακατεύω τα πράγματα, οπότε δεν πλένω τα δόντια μου.

Ντίνος Μήτογλου: Κάνω τον σταυρό μου.

Λούκας Λεκαβίτσιους: Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, απλά προσπαθώ να ξεκουραστώ και να φάω καλά πριν το ματς.

Ματ Λοτζέσκι: Δεν έχω κάτι, αλλά πάντα κάνω κάποια πράγματα. Είμαι λίγο προληπτικός. Βάζω το δαχτυλίδι μου σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

Τζέιμς Γκιστ: Φοράω τα ακουστικά μου πριν το ματς. Όταν βγαίνω έξω για σουτ, δεν το έκανα πάντα, αλλά τον τελευταίο 1μιση χρόνο. Δεν το έκανα παλιά. Φοράω τα ακουστικά μου, ακούω μουσική και μπαίνω στη ”ζώνη” μου. Την ώρα της παρουσίασης, πάω από τη μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη. Άλλοι σουτάρουν, εγώ προσπαθώ να συγκεντρωθώ. Ακούω μουσική και πηγαίνω από τη μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη.

Απολαύστε όλες τις απαντήσεις στο βίντεο του Eurohoops TV!

Πηγή: Eurohoops

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter