Οι πέντε φωτογραφίες που πόσταρε ο Αλέξης Τσίπρας στο Instagram από τη Χάλκη

Οι πέντε φωτογραφίες που πόσταρε ο Αλέξης Τσίπρας στο Instagram από τη Χάλκη

Πέντε φωτογραφίες πόσταρε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από το ταξίδι του στην Άγκυρα.

Αρχικά ο κ. Τσίπρας ανήρτησε τρεις φωτογραφίες μέσα στη Θεολογική Σχολή, που ξεναγήθηκε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη με το εξής σχόλιο:

«Είχα τη χαρά να συναντηθώ σήμερα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Με ξενάγησε στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, τον τόπο που σπούδασε, όταν μικρό παιδί ακόμα, 15 χρονών, ήρθε από την Ίμβρο. Τον ευχαρίστησα ιδιαίτερα για αυτό. Η επαναλειτουργία της σχολής δεν θα ωφελήσει μόνο το Πατριαρχείο και την ορθοδοξία αλλά θα αποτελέσει ένα μήνυμα φιλίας, αλληλοκατανόησης και αδελφοσύνης ανάμεσα στους δύο λαούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Είχα τη χαρά να συναντηθώ σήμερα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Με ξενάγησε στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, τον τόπο που σπούδασε, όταν μικρό παιδί ακόμα, 15 χρονών, ήρθε από την Ίμβρο. Τον ευχαρίστησα ιδιαίτερα για αυτό. Η επαναλειτουργία της σχολής δεν θα ωφελήσει μόνο το Πατριαρχείο και την ορθοδοξία αλλά θα αποτελέσει ένα μήνυμα φιλίας, αλληλοκατανόησης και αδελφοσύνης ανάμεσα στους δύο λαούς.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) στις

Στη συνέχεια ανήρτησε δύο ακόμα πιο χαλαρές και ανέμελες. Στη μία είναι ο ίδιος όπου χαιρετά πολίτες, ενώ στην άλλη είναι εικόνα της Χάλκης.

Οι φωτογραφίες συνοδεύονται με το εξής σχόλιο:

«Στη Χάλκη μας περίμενε μια έκπληξη που μας γεμίζει με αισιοδοξία: Η θερμή και εγκάρδια υποδοχή των πολιτών. Αυτή η ανταπόκριση είναι και η καρδιά της ελληνοτουρκικής φιλίας που θέλουμε να οικοδομήσουμε».

Μυστικά & Documento

17/10/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter