Οι Pink Martini αποκλειστικά στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Οι Pink Martini αποκλειστικά στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Οι Pink Martini μιλούν αποκλειστικά στην Αφροδίτη Ερμίδη και στο Documento λίγες μέρες προτού έρθουν στην Αθήνα.

-Ο Κώστας Γαβράς κουβεντιάζει με την Έμυ Ντούρου για πολιτική και κινηματογράφο με αφορμή την αυτοβιογραφία του που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Gutenberg.

-Ο καθηγητής Νομικής και Πολιτικής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς, Κώστας Δουζίνας, γράφει για την επικαιρότητα των ριζοσπαστικών ιδεών και πολιτικών μετά το «τέλος της ιστορίας».

-Η πανεπιστημιακή καθηγήτρια Βάλια Αρανίτου μιλάει στον Παναγιώτη Φρούντζο για τους «μη προνομιούχους» ή αλλιώς «νοικοκυραίους».

-Η Μαρίνα Αγγελάκη γράφει για τα εμβληματικά κτήρια των καπναποθηκών της Θεσσαλονίκης τα οποία μαρτυρούν στοιχεία από τη σύγχρονη ιστορία της πόλης και το ένδοξο παρελθόν της ως το μεγαλύτερο καπνεμπορικό κέντρο της χώρας τον 20ο αιώνα.

-Ο Κωνσταντίνος Κυριακού, επιμελητής του αφιερώματος στον queer κινηματογράφο που διοργανώνεται από τις 13 έως τις 19/12 στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, γράφει γι’ αυτό.

-Ο Christian Ronig, ο Γερμανός που άφησε τη δουλειά του στη γερμανική τηλεόραση για να ζήσει ως μουσικός στην Αθήνα, «πειράζοντας» τα ρεμπέτικα, μιλάει στον Αντρέα Βάγια.

-Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιδρύματος Ωνάση για παιδιά, εκπαιδευτικούς, ενήλικες και σχολεία για τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο. Στο ρεπορτάζ η Αφροδίτη Ερμίδη.

-Ρεπορτάζ της Ηλέκτρας Ζαργάνη για τη διαμαρτυρία που διοργανώνεται την Κυριακή 9/12 από περιβαλλοντικές οργανώσεις και φορείς κατά της κλιματικής αλλαγής. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter