Οι πολυδιαφημισμένες Ανεξάρτητες Αρχές στο πλευρό του Μητσοτάκη

Οι πολυδιαφημισμένες Ανεξάρτητες Αρχές στο πλευρό του Μητσοτάκη

Σιγά σιγά εμφανίζεται το όνειρο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, να ελέγχει τα πάντα ακόμα και τις πολυδιαφημισμένες «Ανεξάρτητες Αρχές», κάτι που παραπέμπει στον Ορμπάν και όχι σε Δημοκρατία.

Ήταν μία από τις πρώτες παρεμβάσεις του υποτιθέμενου επιτελικού κράτους των αρίστων να διαφημίσει την «Εθνική Αρχή Διαφάνειας» (ΕΑΔ) ως Ανεξάρτητη Αρχή που θα ελέγχει καταγγελίες παραβάσεων, διαφθοράς κ.λπ. με στόχο να συγκεντρωθούν σ’ αυτήν όλοι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους.

Έτσι ακριβώς την παρουσίαζε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με δηλώσεις και τηλεσυσκέψεις:

Τι γίνεται όμως όταν στις αρχές αυτές βρίσκονται μέλη και στελέχη του κόμματος; Πόσο «ανεξάρτητες» είναι;

Τελικά, με την πάροδο του χρόνου, πέφτουν οι μάσκες και εμφανίζεται το γαλάζιο χρώμα.


Έτσι, ο Ιωάννης Κατσαγκόλης, υπό-τομεάρχης Οικονομικού -Διοικητικού στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας, όπως αναφέρει στη σελίδα του στο LinkedIn κάνει έκκληση μέσω facebook για τις επικείμενες εκλογές της Ν.Δ. εκφράζοντας την αφοσίωσή του στο κόμμα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρεται είναι επικεφαλής των διοικητικών και οικονομικών ελέγχων στον τομέα της Υγείας, με απλά λόγια απ’ το τμήμα του περνούν πολλές καταγγελίες που αφορούν το χώρο των νοσοκομείων, ιδιωτικών κλινικών κλπ.

«Να οδηγήσουμε με τις δυνάμεις μας την παράταξη μας σε μια κυβέρνηση την αυτοδυναμία και αρχηγό τον σημερινό πρωθυπουργό της ελληνικής κυβερνήσεως τον Κυριάκο Μητσοτάκη» γράφει μεταξύ άλλων στο facebook ο Ιωάννης Κατσαγκόλης. «Ένας νέος κύκλος ανοίγει από την επόμενη των εσωκομματικών εκλογών, παραμένω στην πρώτη γραμμή του αγώνα πάντοτε στο πλευρό του πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη», προσθέτει.

Πόσο ανεξάρτητη μπορεί να είναι αυτή η θέση και πόσο ανεξάρτητη μπορεί να είναι αυτή η αρχή; Είναι νόμιμο; Είναι ηθικό;

Πόσο ανεξάρτητο μπορεί να είναι ένα μέλος του κόμματος;

Η ανάρτησή του στο Facebook:

«Καλησπέρα Φίλες & Φίλοι ,
Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για μέλος Δ.Ε.Ε.Π Βορείου Τομέα Αττικής πρώην Ν.Ο.Δ.Ε (Νομαρχιάκης Επιτροπής Β3 & Β4) της ενιαίας πια Β1 την μεγαλύτερη στην επικράτεια, στις 24 Οκτωβρίου 2021 επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές της μεγάλης παράταξης.
Από την ΔΗΜΤΟ Χαλανδρίου ξεκινήσαμε να δώσουμε και πιστεύω όλο το Δ.Σ με την ακούραστη Πρόεδρο μας κα Χριστίνα Πατρικάκου το καταφέραμε ,όπως όλες ανά την χώρα οργανώσεις να οδηγήσουμε με τις δυνάμεις μας την παράταξη μας σε μια κυβέρνηση την αυτοδυναμία και αρχηγό τον σημερινό πρωθυπουργό της ελληνικής κυβερνήσεως τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μεγάλη ευγνωμοσύνη σε όλους όσους συνεργαστήκαμε τα τελευταία αρκετά χρόνια για την Νέα Δημοκρατία της μόνης παράταξης που έχει προσφέρει τόσα πολλά για το έθνος μας
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω για την αγαστή συνέργασία που είχα με όλους τους Προέδρους της Β3 Ν.Ο.Δ.Ε
Υπηρέτησα και συνεχίζω να υπηρετώ τις αρχές και τις αξίες, πάντοτε με γνώμονα τη πρόοδο και συνάμα την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας.
Δηλώνω ότι θα είμαι παρών και σε αυτές τις εκλογές με ήθος και αξιοπρέπεια, έτσι ώστε να είμαστε όλοι μας ενωμένοι για το καλό των πολιτών του Βορείου τομέα Αττικής και όλης της ελληνικής επικράτειας΄
Ένας νέος κύκλος ανοίγει από την επόμενη των εσωκομματικών εκλογών ,παραμένω στην πρώτη γραμμή του αγώνα πάντοτε στο πλευρό του πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη
Θα ήθελα να με τιμήσετε με την ψήφο σας .
Ιωάννης Κατσαγκόλης
Οικονομολόγος- Μέλος ΔΗΜΤΟ Χαλανδρίου»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter