Οι προτάσεις της εβδομάδας

Οι προτάσεις της εβδομάδας

Το Docville αυτή την εβδομάδα προτείνει:

Φριντζήλα – Ντάντος στον Σταυρό του Νότου

Η Μάρθα Φριντζήλα και ο Ορέστης Ντάντος συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από ένα χρόνο στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το τραγούδι «Νερό στη βάρκα». Η απροσδόκητη επιτυχία του τους έκανε να ενώσουν τις δυνάμεις τους επί σκηνής πέρσι: έστησαν μια μοναδική μουσική παράσταση, παρουσιάζοντας τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία καθώς και άλλα κοινά αγαπημένα τους.

INF0: Club του Σταυρού του Νότου, Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, 29/3 & 5/4

Το «Δρακοδόντι» στις Ροές

Οι Χαΐνηδες συναντούν ξανά την ομάδα χορού και ακροβασίας Κι όμΩς Kινείται και μας παρουσιάζουν το «Δρακοδόντι» για έξι μοναδικές παραστάσεις. Είναι βασισμένη στο έργο «Δρακοδόντι» από τη δισκογραφία των Χαΐνηδων, σε στίχους του Δ. Αποστολάκη και σε σκηνοθεσία – χορογραφία της ομάδας. Πρόκειται για ένα έμμετρο παραμύθι, χωρισμένο σε τραγούδια και αφηγηματικά και οργανικά μέρη.

INF0: Θέατρο Ροές, Ιάκχου 16, Γκάζι. 31/3, 1, 2, 7, 8 και 9/4. Παρ. Σάββ. στις 21.00, Κυρ. στις 20.00

Φεστιβάλ WOW

Τo ΚΠΙΣΝ παρουσιάζει το πρώτο Φεστιβάλ WOW – Women οf World στην Ελλάδα. Διοργανώνεται σε συνεργασία με το WOW Foundation, τη μεγαλύτερη διοργάνωση στον κόσμο αφιερωμένη σε γυναίκες, θηλυκότητες και non-binary άτομα. Περιλαμβάνει ομιλίες με καλεσμένες από την Ελλάδα και το εξωτερικό (ανάμεσά τους και οι Guerrilla Girls), συζητήσεις, εκθέσεις, εργαστήρια, mentoring sessions, εκπαιδευτικά προγράμματα, συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές και άλλα, με σκοπό να ενδυναμώσει γυναίκες και θηλυκότητες απέναντι στις ανισότητες.

INF0: 1-3 Απριλίου, Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

«Ντέστινυ» στην Πάτρα

Ο Γιάννης Σκουρλέτης σκηνοθετεί την παράσταση «Ντέστινυ» του Aκη Δήμου, η οποία ανεβαίνει στο θέατρο Oροφως. Δύο φίλες μόνες μια φθινοπωρινή νύχτα σ’ ένα μπαλκόνι κάπου μες στην πόλη περιμένουν και προσμένουν την άφιξη ενός άντρα-πεπρωμένου με το όνομα Ντέστινυ. Οπως και στο ομώνυμο τραγούδι, μιλάνε για τον έρωτα που έρχεται, για τα όνειρα που έσβησαν και γι’ αυτά που θα γεννηθούν. Μια γλυκόπικρη κωμωδία για τις ματαιώσεις, τις ψευδαισθήσεις και τις απεγνωσμένες απόπειρες να συμφιλιωθούμε με τη ζωή. Παίζουν: Ελένη Καραμούζη, Αντιγόνη Κουλουκάκου.

INF0: Οθωνος-Αμαλίας 112, Πάτρα. Από 24/3 και κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 21.00 & Κυριακή στις 20.00

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter