Οι πρωταθλητές του NBA προτίμησαν να πάνε στο μουσείο και όχι στον Λευκό Οίκο (Video)

Οι πρωταθλητές του NBA προτίμησαν να πάνε στο μουσείο και όχι στον Λευκό Οίκο (Video)

Θα έπρεπε να ήταν η ημέρα της παραδοσιακής επίσκεψης στον Λευκό Οίκο της ομάδας πρωταθλητών NBA. Όμως η γνωστή εδώ και έξι μήνες, άρνηση των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, να αποδεχθούν την πρόσκληση του Ντόναλντ Τραμπ, όπως είχε εκφραστεί από τα αστέρια τους, Στέφεν Κάρι και Κέβιν Ντουράν, οδήγησε τους πρωταθλητές στο… μουσείο.

Οι Ουόριορς, που βρέθηκαν στην Ουάσινγκτον για τον αγώνα με τους Ουίζαρντς, από τον οποίο μάλιστα «βγήκαν» νικητές με 109-101, είχαν μία ελεύθερη ημέρα που θα έπρεπε να είχαν αφιερώσει στον Λευκό Οίκο. Ομως η ακύρωση της… παραδοσιακής επίσκεψης, τους οδήγησε στο μουσείο Αφροαμερικανικής Ιστορίας και Πολιτισμού, μαζί με μια σχολική τάξη από το Seat Pleasant, του Μέριλαντ, πόλης καταγωγής του Κέβιν Ντουράντ.

«Ηταν μία επιλογή των παικτών, που αφέθηκαν ελεύθεροι για να αποφασίσουν. Ήταν μία όμορφη ημέρα», είπε ο προπονητής των πρωταθλητών, Στιβ Κερ. «Η επίσκεψη στο μουσείο μας έδωσε την ενέργεια που χρειαζόμασταν στην Ουάσιγκτον», είπε ο Στεφ Κάρι. «Σε αντίθεση με το μίσος που δημιουργεί ένας άνθρωπος που επιδιώκει να μας χωρίσει, είμαστε ο κόσμος του αθλητισμού που ενώνει ανθρώπους διαφορετικών πολιτισμών, φυλών και εθνοτήτων», πρόσθεσε. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter