Οι πρώτες δηλώσεις του Βερύκιου ως αντιπρόεδρος του Alpha

Οι πρώτες δηλώσεις του Βερύκιου ως αντιπρόεδρος του Alpha

Στην Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε ο Δήμος Βερύκιος τις πρώτες του δηλώσεις για την νέα του θέση αυτή του αντιπροέδρου, στον Alpha. 

Συγκεκριμένα είπε στην πρωινή εκπομπή: “Η απόφαση φέρει εξ ολοκλήρου την υπογραφή του Δημήτρη Κοντομηνά. Είναι ιδιαίτερη τιμή και μεγάλο βάρος. Ο Δημήτρης Κοντομηνας μας εμπιστεύεται να είμαστε μαζί του στο τιμόνι της ναυαρχίδας του επιχειρηματικού του ομίλου. Καλούμαστε τώρα, μαζί με τον Δημήτρη Κοντομηνά, να οδηγήσουμε τη φρεγάτα του ομίλου στην πιο όμορφη θάλασσα που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμα”.

Τί λέει η επίσημη ανακοίνωση του Alpha

Το πρωί της Πρωτομαγιάς, η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχτηκε με πολλά χαμόγελα τον Δήμο Βερύκιο στo Happy Day και ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για την επόμενη μέρα του Alpha:

«Η απόφαση για τα περί αντιπροεδρίας φέρει εξ’ ολοκλήρου την υπογραφή του Δημήτρη Κοντομηνά. Μια βαριά υπογραφή στον χώρο του ελληνικού αλλά και του περιφερειακού επιχειρείν. Σαφώς και είναι ιδιαίτερη τιμή, αλλά και μεγάλο βάρος, τόσο για μένα, όσο και για τον Βασίλη Παπαδρόσο, δύο ανθρώπων της ενημέρωσης που ο Δημητρής Κοντομηνάς μας εμπιστεύεται να είμαστε μαζί του στο τιμόνι της ναυαρχίδας του επιχειρηματικού του ομίλου. Άγρυπνοι φρουροί εμείς, θαρραλέοι μαχητές, δοκιμασμένοι σε όλες τις μεγάλες φουρτούνες τις τελευταίες δεκαετίες, πάντα δίπλα του.

Καλούμαστε τώρα, όχι μόνο να δώσουμε άλλη μία μάχη της ενημέρωσης, αλλά αυτή τη φορά μαζί με τον Δημήτρη Κοντομηνά να οδηγήσουμε τη φρεγάτα του ομίλου, στην πιο όμορφη θάλασσα που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμα, όπως θα έλεγε και ο ποιητής. Να είστε σίγουροι ότι με τον Βασίλη Παπαδρόσο θα φτάσουμε στην πιο όμορφη θάλασσα. Το στοίχημα το δικό μας είναι να φτάσουμε γρήγορα σε αυτές τις πιο όμορφες θάλασσες, με λιγότερο καύσιμο, με μικρότερο κόστος.

Δεν υπεκφεύγω, ναι, η δική μου επιλογή από τον Δημήτρη Κοντομηνά έχει και μια ισχυρή δόση συναισθήματος. Είναι μια αναγνώριση της φιλίας, της αφοσίωσης και της ανιδιοτέλειας. Παλιά καραβάνα της ζωής και του επιχειρείν, ο ορίτζιναλ πρόεδρος, ο αυτοδημιούργητος πρόεδρος, ο ες αεί πρόεδρος, νομίζω ότι στο πρόσωπό μου τίμησε, τιμά, τον ανώνυμο μαχητή της φανέλας. Χωρίς μαχητές μια ομάδα δεν κερδίζει κι εμείς εδώ είμαστε ομάδα. Αυτή η απόφασή του ήταν και κάτι άλλο, μια απάντηση στους δύσπιστους Θωμάδες, ότι όχι μόνο δεν είναι άφιλος αλλά παραμένει και ρηξικέλευθος που ηδονίζεται στο ρίσκο. Ρισκάρει εκεί που πιστεύει.

Αυτό που απομένει από μένα και από τον Βασίλη Παπαδρόσο, είναι να αποδείξουμε ότι αυτό το ρίσκο του Κοντομηνά θα του βγει και νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια να πάμε μπροστά. Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας».

Να υπενθυμίζουμε ότι το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ο Δημήτρης Κοντομηνάς αιφνιδίασε κάνοντας σαρωτικές αλλαγές υψηλού επιπέδου στον Alpha. Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του ΔΣ στην Alpha Δορυφορική Τηλεόραση ανέλαβαν αντίστοιχα ο Βασίλης Παπαδρόσος και ο Δήμος Βερύκιος!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter