Οι πρώτες φωτογραφίες του 21χρονου μοντέλου μετά την αθώωση της

Οι πρώτες φωτογραφίες του 21χρονου μοντέλου μετά την αθώωση της

Η 21χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου που είχε συλληφθεί πριν ένα χρόνο με 2,6 κιλά κοκαϊνη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ κρίθηκε σήμερα ομόφωνα αθώα. 

Μετά τη χθεσινή της απολογία, το δικαστήριο και οι ένορκοι έπειτα από τρεις ολόκληρες ώρες συνεδρίασης αποφάσισαν την αθώωση της 21χρονης.

Στο άκουσμα της αθώωσης  τόσο η ίδια, όσο και η οικογένειά της ξέσπασαν σε φωνές και κλάματα. 

Η αθώωσή της αποτέλεσε έκπληξη ακόμα και για τον ίδιο τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου, ο οποίος από την αρχή εξέφραζε την ανησυχία του ότι η Ειρήνη δε θα αθωωθεί, λόγω της αυστηρής κινεζικής νομoθεσίας σε ζητήματα διακίνησης ναρκωτικών. 

Υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της υποστήριζε πως δεν γνώριζε ότι μεταφέρει ναρκωτικά ενώ κατά την απολογία της πριν από λίγες ημέρες ισχυρίστηκε ότι ο φίλος της ρουμανικής καταγωγής ήταν αυτός που είχε εκδώσει τα αεροπορικά εισιτήρια και της είχε δώσει το σάκο, μέσα στον οποίο εντοπίστηκε η κοκαΐνη.Επίσης, ισχυρίστηκε ότι ήταν εκείνος που της πρότεινε να πάνε στην Αντίς Αμπέμπα και έπειτα στο Χονγκ Κονγκ, με προοπτική για την ίδια να κάνει καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ.

Παρά το γεγονός πως ο εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή της κοπέλας μετά την απολογία της λέγοντας πως όλα δείχνουν πως η 21χρονη γνώριζε ότι μεταφέρει ναρκωτικά, τελικά το δικαστήριο αποφάσισε πως τα αποδεικτικά στοιχεία εναντίον της δεν ήταν επαρκή και υπήρχαν αμφιβολίες.

Η εκπομπή «Μαζί Σου» δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες μετά την αθώωση της 21χρονης που φαίνεται πόσο χαρούμενη είναι η ίδια και η οικογένειά της. 



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter