Οι Pussy Riot, η πιο διάσημη γυναικεία κολεκτίβα στον κόσμο, στο Docville

Οι Pussy Riot, η πιο διάσημη γυναικεία κολεκτίβα στον κόσμο, στο Docville

Συνέντευξη με την πανκ ακτιβίστρια Μάσα Αλιόχινα των Pussy Riot, λίγες ημέρες πριν την περφόρμανς που θα πραγματοποιήσουν στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση με τίτλο «Ποιος φοβάται τις Pussy Riot;».

Αποκλειστική συνέντευξη με τον αυτοεξόριστο στη Γαλλία Σύρο ποιητή Άδωνι. Τι λέει για το ρόλο της θρησκείας και των μεγάλων δυνάμεων στη γέννηση του εξτρεμισμού, την Αραβική Άνοιξη και τις γαλλικές εκλογές.

Η κυρά-Φροσύνη, η κυρά-Βασιλική, η Μαρία Πενταγιώτισσα και η Γενοβέφα. Οι τέσσερις θρυλικές μορφές που για πολλές εποχές τροφοδοτούσαν το λαϊκό φαντασιακό και εξάπτουν ακόμη και σήμερα τη φαντασία.

Οι Social Waste, ένα από τα κορυφαία ελληνικά χιπ χοπ, μιλούν στο Documento με αφορμή τη δυναμική επιστροφή τους στη δισκογραφία και την επερχόμενη συναυλία τους στο Gagarin.

Οι «Ακυβέρνητες πολιτείες» του Στρατή Τσίρκα, η πρώτη συμπαραγωγή του Εθνικού Θέατρου και του Θεάτρου Τέχνης. Μιλούν οι σκηνοθέτες Εφη Θεοδώρου, Γιάννης Λεοντάρης και Αρης Τρουπάκης.

«Η αρχιτεκτονική κληρονομιά της Τουρκοκρατίας στην Αθήνα». Μια συζήτηση με το δρα Βυζαντινής Αρχαιολογίας Σταύρο Αρβανιτόπουλο γύρω από τα ίχνη που άφησε η οθωμανική κυριαρχία στην Αθήνα με αφορμή την ομιλία του στο HUB Events.

Co-Media Dell’ Arte: Oι Λυριτζής – Οικονόμου, οι Μπόλεκ και Λόλεκ της αξημέρωτης τηλεοπτικής ενημέρωσης, δια χειρός Τάσου Θεοδωρόπουλου και Παύλου Μεθενίτη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter