Οι Πυρήνες της… ΝΔ

Οι Πυρήνες της… ΝΔ

Μιλάμε για πυρήνες υποστηρικτών πρώην προέδρων της ΝΔ, φυσικά, οι οποίοι δρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι για το αποτυχημένο χιούμορ των τρομο-φακέλων σε ΔΝΤ και Σόιμπλε, με δήθεν αποστολείς στελέχη του κόμματος.

Και ενώ υπάρχουν στο Facebook σελίδες για όλους τους «γαλάζιους» προέδρους, αναμφίβολα αυτή που ξεχωρίζει είναι εκείνη με τον τίτλο «Πυρήνες Υποστηρικτών του Κώστα Καραμανλή».

Το θέμα είναι, ο Κώστας Καραμανλής το ξέρει; Γιατί είπαμε, μπορεί ο άνθρωπος μία αδυναμία στην τεχνολογία να την έχει, αλλά όταν διαμηνύει να μη χρησιμοποιούν το όνομά του δια πάσα… νόσο, προφανώς δεν εννοεί μόνο τον Καμμένο!

Τσάμπα τα λέει, όμως. Εδώ μιλάμε για μία παράταξη, που διεκδικεί την εξουσία και έχει χωριστεί στα τρία, παίζοντας… πετροπόλεμο μέσα από ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ Καραμανλικών, Σαμαρικών και Μητσοτακικών! Όχι τίποτα, αλλά να λέμε τόσες δεκαετίες για κατακερματισμό της αριστεράς και του κέντρου και να καταλήξουμε στο… «έγινα χίλια κομμάτια» της δεξιάς; Δεν μας πάει και η καρδιά!

Οι… πυρήνες του Καραμανλή, λοιπόν, ξεφαντώνουν τις τελευταίες μέρες στο Facebook, με χαρακτηρισμούς τού τύπου «η βλακεία της ηγεσίας» – ναι, μάλιστα, της ΝΔ εννοεί ο… ποιητής/διαχειριστής – και «μειωμένο IQ του προέδρου και των συμβούλων του» – και πάλι ναι, τον Μητσοτάκη εννοεί!

Και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι, τόσο ο Κώστας Καραμανλής, όσο και οι συνομιλητές του, μάλλον αγνοούν τα κατορθώματα των διαχειριστών – πυρήνων, ακόμα κι αν γνωρίζουν την ύπαρξη της σελίδας. Η οποία δεν βρίζει μόνον, απειλεί κιόλας! Έτσι, έδωσε διορία ως τη Δευτέρα στον Κυριάκο, για να απαντήσει στην εξεταστική για την υγεία του Τσίπρα, με εξεταστική για τα μνημόνια του Παπανδρέου και… δώθε! Κι όλα αυτά, επειδή ο Κωνσταντινόπουλος του ΠΑΣΟΚ ρώτησε τον Τσίπρα πότε θα κάνει εξεταστική και για την πενταετία Καραμανλή. Δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα! Αυτό που δεν μας λέει η σελίδα, πάντως, είναι τι θα κάνει όταν λήξει η διορία και ο Κυριάκος δεν ανταποκριθεί. Φοβού Κυριάκο τους πυρήνες και… εξεταστικές φέροντας!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter