Οι «ρεζέρβες» του Ολυμπιακού νίκησαν 1-0 τον Αρη στο «Κλ. Βικελίδης»

Οι «ρεζέρβες» του Ολυμπιακού νίκησαν 1-0 τον Αρη στο «Κλ. Βικελίδης»

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τα «δεύτερα» στο «Κλ. Βικελίδης» και νίκησε τον Αρη (1-0), ο οποίος έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει από την ΑΕΚ με την οποία ισοβαθμεί στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και ο ρυθμός του ήταν πολύ καλός. Στο 24’ ο Ιτούρμπε δοκίμασε το πόδι του και ο Τζολάκης μπλόκαρε την μπάλα, ενώ στο 28’ ο Τικίνιο ήταν άστοχος.

Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 55’. Ο Κούντε εκτέλεσε φάουλ, ο Παπαδόπουλος κέρδισε την κεφαλιά, ο Κουέστα έδιωξε προσωρινά την μπάλα, αλλά ο Τικίνιο πήρε το ριμπάουντ και την έστειλε στα δίκτυα.

Ο Ολυμπιακός είχε και άλλες ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα γκολ με τους Καρβάλιο (72’), Κούντε (73’), Ελ Αραμπί (78’), Βρουσάι (90’).

«Κάναμε καλό παιχνίδι, με ποιότητα και χαρακτήρα. Αγωνίστηκαν νέοι παίκτες, συγχαρητήρια για μια νίκη που άξιζαν. Αυτοί οι παίκτες δεν είχαν παίξει πολύ, αλλά προπονούνταν και ήταν όλοι έτοιμοι. Αυτό ήταν και το χρέος μου, να τους κρατάω σε ετοιμότητα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από όλους. Ξεχωρίζω τον Κανέ, είναι έτοιμος παίκτης και τον υπολογίζουμε για το μέλλον. Ο Αβραάμ είναι μεγάλος αρχηγός, τεράστιος επαγγελματίας και το απέδειξε σήμερα με την απόδοσή του», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Β. Φωτιάς έδειξε κίτρινη κάρτα στους Εμπακατά, Κανέ.

Άρης (Χέρμαν Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Σούντγκρεν, Ντουκουρέ, Ματίγια, Ιτούρμπε, Γκαρσία (66’ Γκάμα), Μαντσίνι (76’ Μάνος), Πάλμα (56’ Εντιαγέ).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Α. Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος (77’ Καρμπόβνικ), Κανέ, Κούντε, Φαντιγκά (68’ Βαλμπουενά), Βρουσάι, Καρβάλιο (82’ Σουρλής), Τικίνιο (76’ Ελ Αραμπί).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter