Οι… σαλταδόροι του Αντώνη

Οι… σαλταδόροι του Αντώνη

Παραλήρημα και… σάλτο λογικής από γνωστή Σαμαρική ιστοσελίδα, που συνήθως τα βάζει με τον Καραμανλή και τον Μητσοτάκη και όποτε… της περισσεύει λίγος χρόνος, θυμάται να τα βάλει και με τον ΣΥΡΙΖΑ! Η εν λόγω ιστοσελίδα, λοιπόν, αποφάσισε να καταπιαστεί με το θέμα της σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την υγεία, που κατέθεσε η κυβέρνηση για την περίοδο από το 1997 έως το 2014.

Θυμίζουμε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη κατέθεσε στη συνέχεια τη δική της πρόταση, για την ίδια χρονική περίοδο συν τα δύο χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η ΝΔ πρόσθεσε άλλο ένα χρόνο προς… τα πίσω, βάζοντας μέσα και το 1996!

Η ιστοσελίδα-fan club του Αντώνη, λοιπόν, κάνει λόγο για πράγματα και θαύματα! Παρακρατική δράση, πληρωμένα πιστόλια – αυτό το έχουμε εμπεδώσει, εξάλλου, πρόκειται για νεοδημοκρατικές ατάκες από τα… νεροπίστολα του Κυριάκου για το Documento – αλλά και μπουκαδόροι του ΚΕΕΛΠΝΟ, σε έναν «απίθανο» συνδυασμό με τις αποκαλύψεις του Documento για την οικογένεια Στουρνάρα!

Με λίγα λόγια, όπως «αποκαλύπτει» η ιστοσελίδα, στο ΚΕΕΛΠΝΟ το περασμένο Σάββατο υπήρξαν καταγγελίες για «μπουκαδόρους» στα γραφεία του. Προσθέτει μάλιστα ότι υπάρχει επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, σύμφωνα με την οποία το Σάββατο κάποιοι «μπούκαραν» στον Οργανισμό και συγκεκριμένα «στους χώρους όπου φυλάσσονται φάκελοι με στοιχεία για τις συμβάσεις που έχει υπογράψει το ΚΕΕΛΠΝΟ, μεταξύ αυτών και με την κυρία Στουρνάρα»!

Και πώς εξηγεί η ιστοσελίδα το περιστατικό; Ότι ορισμένες από τις αναφορές στο δημοσίευμα του Documento για τον Γιάννη Στουρνάρα «φαίνεται ότι άφησαν εκτεθειμένους κάποιους, οι οποίοι έσπευσαν να καλύψουν τα ίχνη τους στο ΚΕΕΛΠΝΟ»! Για να καταλήξει ότι καθώς έρχεται η εξεταστική για την υγεία «τα βολικά στοιχεία, αυτά που θα φυτευτούν, αυτά που θα… χαθούν και άλλα που θα παραποιηθούν, είναι βούτυρο στο ψωμί της κυβέρνησης»!

Συμπέρασμα πρώτο: βρε μπας και μπούκαρε ο ίδιος ο Βαξεβάνης για να στηρίξει το ρεπορτάζ στο δικαστήριο;

Συμπέρασμα δεύτερο: το παρακράτος της δεξιάς – συγγνώμη, από συνήθεια! – της αριστεράς θέλαμε να πούμε, έστειλε παρακρατικούς να μπουκάρουν στο ΚΕΕΛΠΝΟ και έτσι στη διάρκεια της εξεταστικής, οι βουλευτές της πλειοψηφίας θα χρησιμοποιούν στοιχεία που θα έχουν… φυτευτεί στους φακέλους με τη βοήθεια «μπουκαδόρων», για να κατηγορήσουν τον Άδωνι, τον Βορίδη, την κυρία Στουρνάρα και τ’ άλλα παιδιά!

Συμπέρασμα τρίτο: πάτε καλά ή να φωνάξουμε γιατρό;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter