Οι «σαμαρικοί» ροκανίζουν τον Μητσοτάκη και αμφισβητούν τις «παλαιοπασοκικές»… επιτυχίες

Οι «σαμαρικοί» ροκανίζουν τον Μητσοτάκη και αμφισβητούν τις «παλαιοπασοκικές»… επιτυχίες

Ροκανίζουν εκ των ακροδεξιών τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι «σαμαρικοί», τουλάχιστον με τον γραπτό λόγο.

Νέα κείμενα στην ιστοσελίδα antinews.gr -που θεωρείται πως εκφράζει απόψεις αυτού του χώρου- επιτίθενται για μία ακόμη φορά από τα ακροδεξιά επισημαίνοντας στο Μέγαρο Μαξίμου πως τα προβλήματα δεν λύνονται με παλαιοπασοκικές προβοκάτσιες, εννοώντας βέβαια τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σημειώνουν μάλιστα:

«Σε μια χρονική στιγμή όπου η κυβέρνηση πιέζεται από παντού, έρχεται το αστυνομικό… θρίλερ με πρωταγωνιστή τον «Σταλόνε» της Αστυνομίας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.»

Αναφέρουν μάλιστα αφού περάσουν γενεές δεκατέσσερις τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη: 

«Τι έχει κάνει στο μεταναστευτικό ο Χρυσοχοΐδης; Απολύτως τίποτε. Παντού μπάχαλο, σε νησιά και Αθήνα από τους μετανάστες και ο υπουργός εμφανίζεται μετά στις κάμερες για να πει ότι η ασφάλεια είναι πάνω απ’ όλα.

Όσο για την τάξη και ασφάλεια στην κοινωνία; Ας γελάσουμε. Αλωνίζουν οι κακοποιοί.»

Διαβάστε όλο το κείμενο όπως δημοσιεύεται στο antinews.gr 

«Προς Μαξίμου: Δεν λύνονται τα προβλήματα με παλαιοπασοκικές προβοκάτσιες

O σοφός(;) λαός θα έλεγε: «τα ίδια πασοκάκι μου, τα ίδια πασοκί μου». Ή για να μπούμε στο κλίμα των ημερών «τα ίδια Μιχαλάκη μου, τα ίδια Μιχαλιό μου».

Περί Χρυσοχοΐδη ο λόγος και αντιτρομοκρατικού κλίματος που δημιουργήθηκε ξαφνικά από το πουθενά.

Ντου της Αστυνομίας σε… γιάφκα στο πάντα «ύποπτο» Κουκάκι. Συλλήψεις… γνωστών – αγνώστων. Βρήκαν όπλα, όπως συνήθως.

Και το κερασάκι στην ίδια, κακοφτιαγμένη τούρτα: «Σχεδίαζαν τρομοκρατική ενέργεια». Γι’ αυτό φοβήθηκε η Αστυνομία και έκανε την έφοδο.

Οι «διαρροές» από την Κατεχάκη πάνω – κάτω ίδιες. Είναι τρομοκράτες, είναι μπαχαλάκηδες, συνεργάζονται με ποινικούς και άλλα πολλά.

Όχι ότι μπορεί να μην ισχύουν. Αλλά πόσο βολικά είναι όλα αυτά για τον «Μεσσία».

Σε μια χρονική στιγμή όπου η κυβέρνηση πιέζεται από παντού, έρχεται το αστυνομικό… θρίλερ με πρωταγωνιστή τον «Σταλόνε» της Αστυνομίας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σκεφτείτε το σημερινό πολιτικό και κοινωνικό πλαίσιο.

Το δεύτερο κύμα της πανδημίας είναι εδώ και αναδεικνύει τις μαύρες τρύπες της κυβέρνησης. Ο κορονοϊός ξεγυμνώνει τους «άμπαλους» της Νέας Δημοκρατίας, τους άχρηστους που οι δημοσκοπήσεις βγάζουν δημοφιλείς.

Η πανδημία κάνει την κυβέρνηση να τρέμει και γι’ αυτό επιστρατεύεται ο Μητσοτάκης να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Από την άλλη, έχουμε τα ελληνοτουρκικά και ό,τι συζητείται στο παρασκήνιο. Για παράδειγμα προκύπτει ότι υπάρχει διάλογος με την Τουρκία, την ίδια Τουρκία που απειλεί να πάρει 5-6 νησιά. Και η κρυφή αυτή διπλωματία δεν ξέρουμε που θα καταλήξει.

Ενώ η κυβέρνηση πιέζεται για τη συμφωνία των Πρεσπών που αποδέχθηκε ασμένως, παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες της ότι θα την αλλάξει, αν όχι να την καταργήσει.

Στη Βουλή γίνεται χαμός, ούτε εισηγητή για θέματα των Σκοπίων δεν μπορεί να βρει η ΝΔ.

Όσο για την κοινωνία; Βράζει επειδή τα οικονομικά προβλήματα βρίσκονται μπροστά μας και θα είναι πολύ μεγάλα.

Αυτά σε ένα πολιτικό πλαίσιο που δείχνει ότι ένα χρόνο μετά η κυβέρνηση της ΝΔ πιέζεται. Όχι από την ανύπαρκτη αντιπολίτευση, αλλά από την ανικανότητα συγκεκριμένων υπουργών και κέντρων που το μόνο που ξέρουν είναι να τρώνε με χρυσά κουτάλια.

Σε ατομικό επίπεδο. Σε επίπεδο Χρυσοχοΐδη λοιπόν τι έχουμε;

Έχουμε έναν παλαιοπασόκο υπουργό, που επελέγη για να «καεί» από τον Μητσοτάκη και για να κάνει τη βρώμικη δουλειά.

Τι έχει κάνει ο Χρυσοχοΐδης; Μια τρύπα στο νερό. Θα καθάριζε τα Εξάρχεια σε ένα μήνα, δύο μήνες, έξι μήνες και στα Εξάρχεια γίνεται χαμός.

Είχε δώσει πέντε – έξι τελεσίγραφα αλλά οι ανάρχες και οι μπάχαλοι τον έγραψαν στους… cojones τους. Πλήρης αποτυχία, παρά τα επικοινωνιακά παπαγαλάκια, τα ταϊσμένα από τη λίστα Πέτσα, που αποθεώνουν τον Μιχάλη.

Τι έχει κάνει στο μεταναστευτικό ο Χρυσοχοΐδης; Απολύτως τίποτε. Παντού μπάχαλο, σε νησιά και Αθήνα από τους μετανάστες και ο υπουργός εμφανίζεται μετά στις κάμερες για να πει ότι η ασφάλεια είναι πάνω απ’ όλα.

Όσο για την τάξη και ασφάλεια στην κοινωνία; Ας γελάσουμε. Αλωνίζουν οι κακοποιοί.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και εν συνεχεία ο… υπασπιστής του, γνωστός και ως «κοιμήσης», έχουν αποτύχει, όμως, μένουν για να μη λερώσει κανένας νεοδημοκράτης τα χέρια του.

Σ’ αυτό το κλίμα ο Μιχάλης ο Πασόκος χρειαζόταν μια νίκη. Και τι θα έβγαζε από τα συρτάριά του; Μα φυσικά μια τρομοκρατική επιχείρηση προκειμένου να αλλάξει η ατζέντα.

Γνωστές πασοκιές που είχαν πολύ πέραση τις προηγούμενες δεκαετίες. Όμως, τώρα, στην εποχή της απόλυτης και ελεύθερης πληροφορίας, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.

Όσα κόλπα κι αν επιστρατεύουν, όσα τρομολαγνικά σενάρια κι αν φτιάχνουν, όσους τρομοκράτες και αν ξεθάβουν, ο κόσμος ξέρει. Και ξέρει ότι δεν μπορείς να κρύψεις τα λάθη και τις παραλείψεις. Όσες δημοσκοπήσεις κι αν επιστρατεύεις, όσους Μιχάληδες κι αν βγάζεις από το πασοκικό παρελθόν.

Όσα τρομοσενάρια κι αν γράφεις στα υπόγεια της Κατεχάκη.

Γι’ αυτό καλό είναι να κοιτάξουν πώς θα δουλέψουν περισσότερο στην κυβέρνηση για να διορθώσουν τις αστοχίες.

Κι όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά. Όσο για τους «τρομοκυνηγούς» του Χρυσοχοϊδη;

Μοιάζουν περισσότερο με… Γκοστμπάστερς, κυνηγούς φαντασμάτων από το παρελθόν. Εκεί που σύντομα θα πάνε…»

Πηγή: antinews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter