Οι σφαίρες πέφτουν «βροχή και η Πελώνη μιλάει για τις προσλήψεις αστυνομικών στα πανεπιστήμια

Οι σφαίρες πέφτουν «βροχή και η Πελώνη μιλάει για τις προσλήψεις αστυνομικών στα πανεπιστήμια

Την ώρα που νέοι πυροβολισμοί έπεφταν την Τρίτη το πρωί σε πολυκατοικία στον Άλιμο, λίγες μόνο ώρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Τάσου Μπερδέση στη Βάρη και την δολοφονία του Αριστείδη Παππά στα Σεπόλια, η Αριστοτελία Πελώνη συνεχίζει να διαμηνύει πως η Ελλάδα είναι ασφαλής χώρας και παραδέχεται πως οι προσλήψεις αστυνομικών στα πανεπιστήμια αποτελεί το φλέγον ζήτημα για την κυβέρνηση.

«Ο νόμος που ψηφίστηκε θα εφαρμοστεί. Η προκήρυξη για τις πρώτες θέσεις αυτών που θα στελεχώσουν αυτή την ομάδα προστασίας/φύλαξης των ΑΕΙ βγήκε χτες, ώστε να υπάρχει η πρώτη “δεξαμενή” από όπου θα στελεχωθούν οι ομάδες αυτές όπου και όταν παραστεί ανάγκη. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι απάντηση στο πρόβλημα του οργανωμένου εγκλήματος. Είναι υλοποίηση ψηφισθέντος νόμου και προεκλογικής δέσμευσης της ΝΔ. Βγήκε η προκήρυξη χτες, συνεχίζουμε κανονικά» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας το πρωί της Τρίτης, η Αριστοτελία Πελώνη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open.

Υποστήριξε επίσης πως οι προσλήψεις των 400 αστυνομικών θα συνεχιστούν κανονικά ενώ μπορεί να φτάσουν και τους 1.000 «πάντα σε συνεργασία με τα ίδια τα ιδρύματα για το πού υπάρχει ανάγκη και το πώς πρέπει να κινητοποιηθεί αυτό το ειδικό σώμα που θα έχει ειδική εκπαίδευση».

Παράλληλα, η κυβερνητική εκπρόσωπος χρησιμοποίησε την συνηθισμένη «γαλάζια» τακτική και εξαπέλυσε επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «η αντιπολίτευση και ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ ανακατεύει στο ίδιο μίξερ χωριστά ζητήματα για να αποπροσανατολίσει. Ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ έψεγε την κυβέρνηση για υπερβολική αστυνόμευση κατά την διάρκεια του lockdown και των περιοριστικών μέτρων, έλεγε να μην υπάρχει αστυνομία. Τώρα, ψέγει την κυβέρνηση για την αστυνόμευση στις γειτονίες και το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη. Ας αποφασίσει τι θέλει».

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter