Οι «σκελετοί» στην ντουλάπα του Μητσοτάκη αρχίζουν να μιλάνε

Οι «σκελετοί» στην ντουλάπα του Μητσοτάκη αρχίζουν να μιλάνε

Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά και η ευρεία ατζέντα αντιπολίτευσης και έντονης κριτικής στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να μονοπώλησε το ενδιαφέρον για τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, όμως μία ημέρα μετά την παρέμβαση στο συνέδριο του κόμματος ήρθε ένα άρθρο που απειλεί με παράλληλα, ισχυρά πλήγματα το Μέγαρο Μαξίμου.

Το άρθρο υπογράφει ο Μανώλης Κοττάκης στη «Δημοκρατία» και ο πρωτοσέλιδος τίτλος του «Ο Σαμαράς και αυτοί που παρενέβησαν για να γίνει αρχηγός ο Μητσοτάκης». Το περιεχόμενό του, προφανώς εστιάζει στην επίθεση που εξαπέλυσε ο πρώην κατά του νυν πρωθυπουργού, αναφέροντας μεταξύ άλλων τόσο την αγωνία του Μεσσήνιου για την εξέλιξη της υπόθεσης Novartis και το αίτημα του για αποκάλυψη της ταυτότητας των προστατευόμενων μαρτύρων, όσο και τη διαχρονική εκμετάλλευση των εθνικών θεμάτων προς ιδίον όφελος.

Όμως εισαγωγικά, ο γνωστός για τις καραμανλικές του καταβολές δημοσιογράφος βάζει μερικά ρητορικά (προς το παρόν) ερωτήματα, που εάν και εφόσον απαντηθούν αναμένεται να προκαλέσουν μεγάλη ταραχή στον Κυριάκο Μητσοτάκη και το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς φαίνεται πως από τις ημέρες της εκλογής του στο τιμόνι της Νέας Δημοκρατίας κρύβει πολλούς «σκελετούς» στην ντουλάπα του.

Μεταξύ άλλων, γίνεται ειδική αναφορά στον ρόλο τραπεζίτη προς υποστήριξη του Κυρ. Μητσοτάκη, παραχωρώντας μάλιστα το call center της τράπεζας για την εύρεση ψήφων, στον ρόλο υψηλόβαθμου Αμερικανού διπλωμάτη με στόχο τον διεμβολισμό του καραμανλικού μπλοκ, στον ρόλο τουλάχιστον δύο καναλαρχών που στην πορεία προς την εκλογή «αναθεώρησαν» και άρχισαν να στηρίζουν Μητσοτάκη, αλλά και σε 10.000 μαζικές εγγραφές μελών του ΠΑΣΟΚ στη Νέα Δημοκρατία για να επηρρεάσουν τις εσωκομματικές εκλογές.

Ακόμα, αναφέρεται σε δύο εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, «η πρώτη που τίναξε στον αέρα τις εκλογές Νοεμβρίου» όταν προηγούνταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, και η δεύτερη «η οποία στο παρελθόν είχε συλληφθεί να παρακολουθεί» τον Κώστα Καραμανλή. Γίνεται αναφορά και στην εμπλοκή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που «αδρανοποίησε» κορυφαία γαλάζια στελέχη.

Όπως γίνεται κατανοητό, ακόμα και εάν τα πρόσωπα και οι καταστάσεις στο σχετικό άρθρο δεν κατονομάζονται, οι αναφορές αυτές στην επίμαχη περίοδο της εκλογής του στο τιμόνι της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι διόλου τυχαίες.

Από τη μία ο Σαμαράς, από την άλλη οι καραμανλικοί. Τίποτα δεν μένει κρυφό κάτω από τον ήλιο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter