Οι Soen φέρνουν την «Ατλαντίδα» τους στην Αθήνα

Οι Soen φέρνουν την «Ατλαντίδα» τους στην Αθήνα

Θα παίξουν το «Atlantis» συνοδευόμενοι από την ορχήστρα και σύνολο δεύτερων φωνητικών. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Church of the Sea.

Τέσσερα ακριβώς χρόνια μετά την παρθενική τους συναυλία στην Αθήνα (5 Σεπτεμβρίου 2019) και πριν καλά καλά συνέλθουμε από την δεύτερη καταιγιστική εμφάνισή τους (Μάιος 2022), οι Soen επιστρέφουν στη χώρα μας. Όμως η προσεχής επίσκεψη των prog ηρώων από τη Σουηδία, στις 5 Σεπτεμβρίου για μια αποκλειστική συναυλία στο Fuzz Live Club στην Αθήνα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, δε μοιάζει με τις άλλες, αφού θα παίξουν ζωντανά το «Atlantis», το άλμπουμ που ηχογραφήθηκε τον Δεκέμβριο του 2021 στα φημισμένα Atlantis Grammofon Studio στη Στοκχόλμη.

Έχοντας στο πλευρό τους μια ορχήστρα τα μέλη της progressive κολεκτίβας ηχογράφησαν ένα σύνολο από 14 τραγούδια, με τις κλασικότροπες ενορχηστρώσεις να σηκώνουν μεγάλο βάρος των συνθέσεων και να δίνουν νέα πνοή σε 12 γνωστά τους κομμάτια, ένα καινούριο («Trials») και σε μια διασκευή στο «Snuff» των Slipknot.

Πηγαίνοντας λοιπόν το όλο πείραμα ένα βήμα παραπέρα, οι Soen βγαίνουν στο δρόμο συνοδευόμενοι από την ορχήστρα και το σύνολο των φωνητικών, με σκοπό να αποδώσουν αυτήν τη μοναδική στιγμή της δισκογραφία τους σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια.

Οι Έλληνες fans των Soen θα έχουν το προνόμιο να είναι κοινωνοί σε αυτή τη μοναδική στιγμή της καριέρας τους, σε μια βραδιά που αναμένεται να δυναμώσει ακόμα περισσότερο ένα σπάνιο δεσμό αλληλοεκτίμησης, που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα art metal / prog rock projects των τελευταίων ετών και τους οπαδούς τους.

Μαζί τους θα είναι οι Ελληνες Church of the Sea, οι οποίο τάραξαν τα νερά του ατμοσφαιρικού ήχου με το ντεμπούτο τους «Odalisque», συνδυάζοντας doom επιρροές με σκοτεινά παραμορφωμένα beats.

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που είχε δώσει στο Documento ο Ουκρανός μπασίστας των Soen Ολέκσι «Ζλάτογιαρ» Κόµπελ

Τα εισιτήρια ξεκινούν από 29 ευρώ (early bird) και στη συνέχεια η τιμή θα διαμορφωθεί στα 32 ευρώ. Στο ταμείο το κόστος θα είναι 35 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται μέσα από το δίκτυο της viva

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter