Οι σουπιές του μητσοτακισμού

Οι σουπιές του μητσοτακισμού
EUROKINISSI

Ένας μετά τον άλλο σκάνε μύτη στα κανάλια οι ανησυχούντες πολιτικάντηδες και προσπαθούν με διάφορες στρεψοδικίες να εμφανίσουν την αστυνομία, τον αρχηγό της που είναι προσωπική επιλογή Μητσοτάκη και τον πολιτικό της προϊστάμενο Γιάννη Οικονόμου, ως μη έχοντες ουδεμία ευθύνη για τη δολοφονία από τους νεοναζί χούλιγκανς του 22χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κορυφαίος σε αυτό τον εσμό επαγγελματιών δεκαρολόγων ο Γ. Γεραπετρίτης, έσπευσε για  να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα να δηλώσει: «Αν υπάρχει οποιαδήποτε ευθύνη της ΕΛ.ΑΣ θα αποδοθεί. Θλιβερός κρίκος σε μια αλυσίδα οπαδικής βίας».

Δηλαδή συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια και οι παραλίες από τις ξαπλώστρες, τι παραξενεύεστε και τι διαμαρτύρεστε, έπρεπε να έχετε συνηθίσει τους σκοτωμούς και τη δολοφονική δράση των νεοφασιστών και να μην σας κάνουν εντύπωση για να μην αναγκαζόμαστε να βγαίνουμε στις τηλεοράσεις και να λέμε σαχλαμάρες.

Και επίσης, πολύ επαγγελματικά, ο Γεραπετρίτης, εκ των βασικών παρατρατρεχάμενων του Μητσοτάκη, σπεύδει να ρίξει μελάνι σαν τη σουπιά, χρησιμοποιώντας τη φράση “αν υπάρχει ευθύνη της ΕΛΑΣ”, λες και υπάρχει περίπτωση όλα αυτά να έγιναν χωρίς να ευθύνονται δεκάδες υπάλληλοι και στελέχη της αστυνομίας, από αυτούς που παρακολουθούσαν το κονβόι των νεοφασιστών και τους «έχασαν» λίγο πριν μπουν στον… ηλεκτρικό, μέχρι τον αρχηγό που αραχτός σε κάποια ξαπλώστρα δεν έδινε δεκάρα για το αν θα δολοφονηθεί ένας ή πολλοί.

Αλλά βέβαια ο υπουργός Εξωτερικών και κάποτε καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου είναι πλέον επαγγελματίας… μητσοτακικός! Οπότε θα πει όποια μπαρούφα μπορεί για να βγει από το κάδρο ο Μητσοτάκης και οι υπουργοί του,  όπως ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου που τώρα κάνει τη… γλάστρα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter