Οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι πανέτοιμοι να διαπρέψουν στον 2ο Πανελλήνιο διαγωνισμό μαγειρικής Greek Chef 2017!

Οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι πανέτοιμοι να διαπρέψουν στον 2ο Πανελλήνιο διαγωνισμό μαγειρικής Greek Chef 2017!

O 2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός «Greek Chef 2017» είναι γεγονός και το ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει ενεργά!

Η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ΕΞΠΟΤΡΟΦ» και το Chef Club Κρήτης συνδιοργανώνουν, για δεύτερη φορά, έναν μαγειρικό διαγωνισμό ελληνικής κουζίνας που θα αναδείξει τους επόμενους μεγάλους σεφ της χώρας.

Ο μαγειρικός διαγωνισμός που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της έκθεσης 4ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία θα πραγματοποιηθεί 27 έως τις 30 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Εκτός από την ανάδειξη νέων ταλέντων στη μαγειρική, θα προβάλει τα ελληνικά προϊόντα, την ελληνική κουζίνα και τη μεσογειακή διατροφή, ενώ η συμμετοχή των διακεκριμένων Ελλήνων ΣΕΦ στην κριτική επιτροπή, θα δώσει το κύρος ενός διεθνούς διαγωνισμού και θα θέσει ψηλά τον πήχη για μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες.

Οι σπουδαστές της μαγειρικής του έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία προκειμένου να ανέβουν στο βάθρο του νικητή! Σχεδιάζουν, πειραματίζονται και δοκιμάζουν τις πιο ιδιαίτερες γευστικές δημιουργίες θέλοντας να πείσουν και τον πιο «απαιτητικό ουρανισκό»! Έχοντας στο πλευρό τους καταξιωμένους καθηγητές και με όπλο το αδιαμφισβήτητο ταλέντο τους θα κληθούν να φέρουν σε πέρας μια απαιτητική και συνάμα σπουδαία αποστολή!

Σύσσωμο το στέκεται δίπλα στους σπουδαστές που συμμετέχουν και τους εύχεται καλή επιτυχία! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter