Οι στρατηγοί που διέσωσαν το καθεστώς, στο HOTDOC HISTORY που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Αλέξανδρος Παπάγος, Θρασύβουλος Τσακαλώτος, Δημήτριος Γιατζής, Στυλιανός Κιτριλάκης. Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους «Ηγήτορες του Εθνικού Στρατού», τους στρατιωτικούς εκείνους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην καταστολή του ΕΑΜικού κινήματος στη Μέση Ανατολή, στα Δεκεμβριανά, στην ήττα του Δημοκρατικού Στρατού αλλά και στα «πέτρινα χρόνια» που ακολούθησαν.

Με το 9ο τεύχος που κυκλοφορεί την Κυριακή 19 Μαρτίου με το Documento, το HOTDOC HISTORY, συμπληρώνει και ολοκληρώνει την «τοιχογραφία» της διακεκαυμένης 10ετίας που 1940-50.

Και όπως πάντα στο DOC.FILES σπάνια ντοκουμέντα: Η «Ιερεμιάδα» του Θρ. Τσακαλώτου για το αριστερό Κίνημα στη Μέση Ανατολή και η απάντηση του Ελληνικού Απελευθερωτικού Συνδέσμου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.