Οι συμβουλές της Έλενας Ακρίτα στους δημοσιογράφους, και οι μπηχτές στην ΕΣΗΕΑ για τις απολύσεις στον ΣΚΑΪ

Οι συμβουλές της Έλενας Ακρίτα στους δημοσιογράφους, και οι μπηχτές στην ΕΣΗΕΑ για τις απολύσεις στον ΣΚΑΪ

Η Έλενα Ακρίτα με αφορμή τις 12 απολύσεις που έγιναν στον ΣΚΑΪ, δίνει συμβουλές προς τους δημοσιογράφους να μάθουν να διεκδικούν, αφήνοντας αιχμές για τη χλιαρή αντίδραση της ΕΣΗΕΑ. 

Η κυρία Ακρίτα δίνει συμβουλές επαγγελματισμού στους νέους συναδέλφους και απευθύνεται σε προσωπικές φίλες που είναι μεταξύ των απολυμένων.

Διαβάστε την ανάρτηση της κυρίας Ακρίτα: 

Ο ΣΚΑΙ απέλυσε δώδεκα άξιους δημοσιογράφους – ανάμεσα τους τέσσερις φίλες που αγαπώ κι εκτιμώ. Η αποψινη τρίωρη στάση εργασίας που αποφάσισε η ΕΣΗΕΑ είναι χάδι σε σύγκριση με την ακραία κι αυθαίρετη συμπεριφορά του σταθμού. Με αφορμή αυτό μια συμβουλή προς τους νέους συνάδελφους, παιδιά μη λέτε ‘το κανάλι είναι το σπίτι μου’, ‘η εφημερίδα είναι η οικογένειά μου’, ανοησίες καθοδηγούμενες είναι αυτές. Τα ΜΜΕ είναι επιχειρήσεις. Δεν είναι ο μπαμπάς μας, ο έρωτας μας, ή το χτυπητό αβγό της μάνας μας. Αφήστε στην άκρη τους συναισθηματισμούς, κάντε την δουλειά σας και διεκδικήστε τα χρήματα σας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Δύναμη και κουράγιο συνάδελφοι, είμαστε δίπλα σας!

Την αγάπη μου Ioulia Velissaratou Klio Nikolaou Katerina Bakogianni Σοφία Τσίπα. Καλή συνέχεια στο power of love και σε όλες τις συναφείς εκπομπές του ενημερωτικού καναλιού. ΣΚΑΙ your style rocks.

Υ.Γ. Σχόλια υβριστικά ή απλώς προσβλητικά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση θα διαγράφονται με συνοπτικές.

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10156419709529177

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter