Οι συνεργάτες του Κυριάκου τηλεφωνούν στα κανάλια

Οι συνεργάτες του Κυριάκου τηλεφωνούν στα κανάλια

Πλούσια σε ρεπορτάζ και παραπολιτικά η σημερινή ημέρα μετά την απόφαση του προέδρου της ΝΔ να προκαλέσει με ερώτησή του στη Βουλή συζήτηση για την «ανομία».

Απόφασή για την οποία ακόμη και εντός της ΝΔ υπήρξαν το λιγότερο ερωτηματικά με πρώτη και καλύτερη λένε οι πληροφορίες τη Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία την Τετάρτη τηλεφώνησε σε ανώτατο πολιτειακό παράγοντα λέγοντάς του «μα τι κάνει (με την ερώτηση) θα μας τινάξει στον αέρα».

Η Ντόρα είναι παλιά καραβάνα στην πολιτική και προφανώς κατάλαβε ότι το timing που επέλεξε ο σημερινό πρόεδρος της ΝΔ ήταν το λιγότερο ατυχές αφού έδωσε την ευκαιρία στον Αλέξη Τσίπρα να θυμίσει τις πρόσφατες επιτυχίες της ΕΛΑΣ για τις οποίες άλλωστε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης της έδωσε συγχαρητήρια. Πολλώ δε μάλλον που οι αποκαλύψεις την Κυριακή του Documento μετέφεραν τις κατηγορίες περί ανομίας στην αυλή της ΝΔ.

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά από τη σημερινή συζήτηση αποχώρησε με το που ολοκλήρωσε την πρωτολογία του ο Πρωθυπουργός, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής! Ενδιαφέρουσα απόφαση από τη στιγμή που το καραμανλικό στρατόπεδο δεν την αιτιολόγησε μέχρι αυτήν τη στιγμή αφήνοντας τον κάθε να κάνει όποιες υποθέσεις θέλει.

Το κερασάκι όμως στην τούρτα ήταν τα στελέχη της ΝΔ που αμέσως μετά το πέρας της συζήτησης στη Βουλή τηλεφωνούσαν στα κανάλια ζητώντας τους να μην παίξουν το απόσπασμα εκείνο όπου ο πρωθυπουργός αναφέρονταν στην κατάθεση της γραμματέας του Χριστοφοράκου για τα δώρα της Siemens στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για να δούμε ποιοί θα συμμορφωθούν με τις υποδείξεις.      

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter