Οι ταινίες της ημέρας:«Ακολουθία Φόνων στην Οξφόρδη», «Sex & Drugs & Rock & Roll» και Μπαντέρα εναντίον Σταλόνε

Οι ταινίες της ημέρας:«Ακολουθία Φόνων στην Οξφόρδη», «Sex & Drugs & Rock & Roll» και Μπαντέρα εναντίον Σταλόνε

Επιλέγουμε καθημερινά τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες και σας τις προτείνουμε.

Σήμερα, Τρίτη 10 Μαΐου, προβάλλεται το αστυνομικό θρίλερ Ακολουθία Φόνων στην Οξφόρδη, η πολυτάραχη ζωή του Βρετανού θρύλου του πανκ-ροκ, Ίαν Ντιούρι στο Sex & Drugs & Rock & Roll και Η Ώρα των Εκτελεστών.

Ακολουθία Φόνων στην Οξφόρδη/ Open TV-21:00

Ο Άρθουρ Σέλντομ είναι καταξιωμένος καθηγητής μαθηματικών και συγγραφέας ενός νέου βιβλίου πάνω στη σχέση των μαθηματικών με τους κατά συρροή δολοφόνους. Ο Μάρτιν είναι ένας νεαρός φοιτητής που φτάνει στην Οξφόρδη ελπίζοντας να σπουδάσει κοντά στον Σέλντομ. Καθηγητής και σπουδαστής ενώνουν τις δυνάμεις τους στην προσπάθεια να διαλευκάνουν μια σειρά από μαθηματικά συνδεόμενους φόνους. Ενώ όμως προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο, έρχονται αντιμέτωποι με ένα πολύπλοκο παζλ όπου κάθε δράση έχει και την αντίδρασή της, πέρα από κάθε φαντασία…

Σκηνοθεσία: Άλεξ Ντε Λα Ινγκλέσια

Ηθοποιοί: Ελάιζα Γουντ, Τζον Χατ, Μπερν Γκόρμαν

* Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του μαθηματικού και συγγραφέα Γκιγιέρμο Μαρτίνεζ.

Sex & Drugs & Rock & Roll/  ertflix

Η πολυτάραχη ζωή του Βρετανού θρύλου του πανκ-ροκ, Ίαν Ντιούρι, γνωστού από τις κλασικές επιτυχίες «Sex & Drugs & Rock & Roll» και «Hit me with your rhythm stick» ζωντανεύει σε μια ξεχωριστή ταινία για τη συναρπαστική διαδρομή του από την παιδική του ηλικία και τον αγώνα του ενάντια στην πολιομυελίτιδα μέχρι και την κατάκτηση της κορυφής των charts, με την ανάδειξη του σε αρτίστα παγκοσμίου βεληνεκούς.

Σκηνοθεσία: Ματ Γουάιτκρος

Ηθοποιοί: Άντι Σέρκις, Tom Hughes, Ναόμι Χάρις, Ολίβια Γουίλιαμς, Ρέι Γουίνστον

Η Ώρα των Εκτελεστών/ STAR-01:15

Ο Ρόμπερτ Ραθ θεωρείται ο καλύτερος δολοφόνος επί πληρωμή. Όμως τώρα πια το μόνο που επιθυμεί είναι να εγκαταλείψει οριστικά το «επάγγελμά» του. Παρόλα αυτά, όταν αναλαμβάνει ένα τελευταίο «συμβόλαιο», η κατάσταση περιπλέκεται αφού ο Ραθ αισθάνεται μια έντονη έλξη για τον «στόχο» του, την γοητευτική Ήλέκτρα.

Παράλληλα, ο Μιγκέλ Μπέιν ένας νεαρός και αρκετά ενθουσιώδης «συνάδελφός» του Ραθ, που φιλοδοξεί να πάρει την πρωτιά από τον τελευταίο, σκοπεύει να δολοφονήσει αυτός την Hλέκτρα για να καρπωθεί την αμοιβή και κατόπιν να σκοτώσει και τον Ραθ. Η αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο επαγγελματίες δολοφόνους θα είναι σκληρή.

Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Ντόνερ

Ηθοποιοί: Σιλβέστερ Σταλόνε, Αντόνιο Μπαντέρας, Τζούλιαν Μουρ, Κέλι Ρόουαν

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter