Οι ταινίες της ημέρας: «Φύγαμε» για τους μικρούς μας φίλους (Video)

Οι ταινίες της ημέρας: «Φύγαμε» για τους μικρούς μας φίλους (Video)

…Παγκόσμιο Πόλεμο Ζ, το αστυνομικό Θρίλερ  Cop Land και για τους σινεφίλ «Η Βασίλισσα της Αφρικής»

Επιλέγουμε καθημερινά τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες και σας τις προτείνουμε.

Σήμερα, Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου θα δούμε το «Φύγαμε» με τους μικρούς μας φίλους, Παγκόσμιο Πόλεμο Ζ, το αστυνομικό Θρίλερ  Cop Land και για τους σινεφίλ Η Βασίλισσα της Αφρικής

Καλή θέαση!!

Φύγαμε/ Alpha 21:00

Δύο έφηβα αδέλφια ξωτικά, οι Ίαν και Μπάρλεϊ Λάιτφουτ, έχουν μια απροσδόκητη ευκαιρία να περάσουν μια μέρα με τον εκλιπόντα πατέρα τους. Ξεκινούν μια αποστολή με το επικό βανάκι του Μπάρλεϊ, την Γκουίνεβιρ. Όπως κάθε συναρπαστική αποστολή, το ταξίδι τους είναι γεμάτο με μαγικά ξόρκια, αινιγματικούς χάρτες, ακατόρθωτα εμπόδια και απίθανες ανακαλύψεις. Όταν, όμως, η Λόρελ, η ατρόμητη μητέρα των αγοριών, συνειδητοποιεί ότι οι γιοι της έχουν εξαφανιστεί, συνεργάζεται με μια πρώην πολεμίστρια, που είναι εν μέρει λιοντάρι, νυχτερίδα και σκορπιός – γνωστή και ως Μαντιχώρη – και πάει να τους βρει. Πέρα από τις επικίνδυνες κατάρες, κανείς τους δεν είχε καν ονειρευτεί πόσο σημαντική θα μπορούσε να εξελιχθεί αυτή η μαγική μέρα.

Σκηνοθεσία/ Σενάριο: Νταν Σκάνλον

Πρωταγωνιστούν: Τομ Χόλαντ, Κρις Πραττ, Τζούλια Λούις Ντρέιφους/ Ηθοποιοί μεταγλώττισης: Θανάσης Κουρλαμπάς, Βίνα Παπαδοπούλου, Χρήστος Θάνος

Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ/ ΣΚΑΙ 21:00

Ένας υπάλληλος των Ηνωμένων Εθνών, ο Τζέρι Λέιν, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο, προκειμένου να σταματήσει μια θανατηφόρα πανδημία που μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε επιθετικά «όντα». Ο ιός, όμως, εξαπλώνεται ραγδαία σε όλα τα πλάτη και μήκη του κόσμου με αποτέλεσμα να απειλούνται άμεσα με ανατροπή στρατοί και κυβερνήσεις, αλλά και με αποδεκατισμό η ίδια η ανθρωπότητα.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Φόρστερ, Σενάριο: Μάθιου Κάρναχαν

Πρωταγωνιστούν: Μπραντ Πιτ, Μιρέιγ Ίνος, Ντανιέλα Κέρτες

Cop Land /Open 02:45

Ο Φρέντι Χέφλιν είναι σερίφης μιας μικρής πόλης στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου ζουν κυρίως αστυνομικοί. Όταν αναλαμβάνει μια πολύπλοκη υπόθεση, έρχεται αντιμέτωπος με τη διαφθορά μέσα στους κόλπους της αστυνομίας. Τώρα, καλείται να κάνει μια επικίνδυνη επιλογή και να ταχθεί είτε με τον νόμο, είτε με ανθρώπους που πάντα θαύμαζε.

Σκηνοθεσία/ Σενάριο: Τζέιμς Μάνγκολντ

Πρωταγωνιστούν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ρέι Λιότα

Η Βασίλισσα της Αφρικής/ Βουλή 22:00

Στις αρχές του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, ο Τσάρλι Όλνατ χρησιμοποιεί το παλιό του ατμόπλοιο, τη Βασίλισσα της Αφρικής, για να μεταφέρει προμήθειες στην Ανατολική Αφρική. Όταν όμως ο αιδεσιμότατος Σάμιουελ Σάγιερ πεθαίνει, ο Τσάρλι συμφωνεί να επαναφέρει την αδελφή του ιερέα, τη Ρόουζ, πίσω στον πολιτισμό, ενώ παράλληλα αντιστέκεται στους Γερμανούς.

Σκηνοθεσία/ Σενάριο: Τζον Χιούστον

Πρωταγωνιστούν: Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ, Κάθριν Χέπμπορν, Ρόμπερτ Μόρλεϊ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter