Οι ταινίες της ημέρας: Η οσκαρική «Επιστροφή», ένα θρίλερ μυστηρίου και «The Equalizer 2» με τον Ντένζελ Γουάσιγκτον

Οι ταινίες της ημέρας: Η οσκαρική «Επιστροφή», ένα θρίλερ μυστηρίου και «The Equalizer 2» με τον Ντένζελ Γουάσιγκτον

Σήμερα, Τετάρτη 11 Μαΐου, προβάλλεται το οσκαρικό «Η Επιστροφή» σε σκηνοθεσία Αλεχάντρο Γκονζάλες Ιναρίτου, το θρίλερ Vanilla Sky με τους Τομ Κρουζ και την Πενέλοπε Κρουζ και το σίκουελ του Equalizer.

Vanilla Sky / OPEN- 21:00

Ο Ντέιβιντ, ένας νεαρός πλεϊμπόι, ερωτεύεται τη Σοφία, προκαλώντας τη ζήλια της Τζούλι, μιας περιστασιακής ερωμένης του, η οποία και αποπειράται να αυτοκτονήσει μαζί του. Σώζεται από αυτοκινητικό ατύχημα, αλλά με παραμορφωμένο πρόσωπο. Και ξαφνικά κατηγορείται για έγκλημα, ενώ περίεργα συμβάντα τον κάνουν να αμφιβάλλει αν αυτό που ζει είναι όνειρο ή πραγματικότητα.

Σκηνοθεσία: Κάμερον Κρόου

Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Πενέλοπε Κρουζ, Κάμερον Ντίαζ, Κερτ Ράσελ

The Equalizer 2/ MEGA-23:20

Η ταινία εστιάζει στον McCall ο οποίος πια εργάζεται ως οδηγός ταξί αλλά επιζητά να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο ενός πολύ κοντινού του προσώπου. Έχει φτιάξει ήδη μία λίστα με ονόματα υπόπτων και ετοιμάζεται και πάλι να βάλει σε εφαρμογή τις δικές του μεθόδους για την απονομή της δικαιοσύνης.

Σκηνοθεσία: Αντουάν Φουκουά

Ηθοποιοί: Ντένζελ Γουάσινγκτον, Πέδρο Πασκάλ, Αστον Αντερς, Μπιλ Πούλμα

Η Επιστροφή/ OPEN-23:45

Σε μια αποστολή στην άγρια φύση της Αμερικής, ο θρυλικός εξερευνητής Χιου Γκλας δέχεται επίθεση από μια αρκούδα και εγκαταλείπεται από τα μέλη της ομάδας του, οι οποίοι τον θεωρούν νεκρό. Προσπαθώντας να επιβιώσει, ο Γκλας υπομένει τις αφάνταστες δυσκολίες, καθώς και την προδοσία του έμπιστου ανθρώπου του, Τζον Φιτζέραλντ. Με οδηγό του την δύναμη της θέλησης και την αγάπη για την οικογένειά του, ο Γκλας πρέπει να αντέξει τον βαρύ χειμώνα σε μια ανελέητη προσπάθεια να ζήσει και να βρει λύτρωση.

Σκηνοθεσία: Αλεχάντρο Γκονζάλες Ιναρίτου

Ηθοποιοί: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τομ Χάρντι,Ντόμναλ Γκλίσον

*Όσκαρ Ά Αντρικού Ρόλου για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο

*Όσκαρ Σκηνοθεσίας

*Όσκαρ Καλύτερης Φωτογραφίας

*Υποψήφιο για 12 Όσκαρ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter