Οι ταινίες της ημέρας

Οι ταινίες της ημέρας

Επιλέγουμε καθημερινά τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες και σας τις προτείνουμε.

Σήμερα, Πέμπτη 19 Μαΐου, προβάλλεται η κωμωδία Hangover, το αριστούργημα του Φρανσουά Τρυφώ Απαλό δέρμα και η διασκευή του  ομώνυμου μυθιστορήματος του Κολμ Τόιμπιν και υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου Brooklyn.

Brooklyn/ OPEN – 20.00

Η ταινία τοποθετείται το 1951 και το 1952, και αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής Ιρλανδέζας μετανάστριας στις ΗΠΑ, όπου παντρεύεται έναν Ιταλό. Ο θάνατος της αδελφής της, την αναγκάζει να επιστρέψει στην πατρίδα της, όπου γνωρίζει έναν νεαρό Ιρλανδό και τελικά καλείται να επιλέξει μεταξύ τους.

Σκηνοθεσία: Τζον Κράουλι

Ηθοποιοί: Σίρσα Ρόναν, Έμορι Κοέν, Ντόνχολ Γκλίσον, Τζιμ Μπρόντμπεντ, Τζούλι Ουόλτερς

* Υποψήφια για τρία βραβεία Όσκαρ: Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου και Όσκαρ Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου.

The Hangover/ Star – 00.45

Δυο μέρες πριν απ’ το γάμο του, ο Νταγκ πηγαίνει με τους δύο κολλητούς του και τον -κάτι παραπάνω από περίεργο- κουνιάδο του στο Λας Βέγκας για ένα τυπικό πάρτι εργένηδών που θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Σκηνοθεσία: Τοντ Φίλιπς

Ηθοποιοί: Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς, Ζακ Γαλιφιανάκης,Τζάστιν Μπάρθα, Χέδερ Γκράχαμ

Απαλό δέρμα/  Cinobo

Ο Πιερ Λεσενέ είναι ένας διάσημος εκδότης και λέκτορας, παντρεμένος με τη Φράνκα, με την οποία έχουν μια 10χρονη κόρη, τη Σαμπίν. Μια μέρα θα γνωρίσει μια αεροσυνοδό, τη Νικόλ, και θα ξεκινήσει μια ερωτική σχέση μεταξύ τους, την οποία ο Πιερ κρατά μυστική, χωρίς να μπορεί να κρατηθεί μακριά της.

Σκηνοθέτης: Φρανσουά Τριφό

Ηθοποιοί: Ζαν Ντεζεγί, Φρανσουάζ Ντορλεάκ, Νέλι Μπενεντέτι, Ντανιέλ Σεκαλντί

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter