Οι θεωρίες συνομωσίας και η πραγματική διάσταση της ανθρωποκτονίας της Αμερικανίδας

Οι θεωρίες συνομωσίας και η πραγματική διάσταση της ανθρωποκτονίας της Αμερικανίδας

Πολλά σενάρια και πολλές θεωρίες συνομωσίας έχουν ακουστεί αυτές τις ημέρες γύρω από την ανθρωποκτονία της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton, της οποίας το άψυχο σώμα βρέθηκε σε κατακόμβες που είχαν κατασκευαστεί κατά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο στην περιοχή του Μάλεμε.

Από αυτή την τρύπα στην οροφή του τούνελ, που είχε κατασκευαστεί με σκοπό να αερίζεται το εσωτερικό της δαιδαλώδους σπηλιάς με τις πολλές διακλαδώσεις, ο δράστης ή οι δράστες, έριξε το πτώμα μέσα.

Μια θεωρία συνωμοσίας η οποία διαδόθηκε στην κοινή γνώμη λέει ότι η Αμερικανίδα βιολόγος είχε ανακαλύψει ένα πάρα πολύ σημαντικό φάρμακο και δολοφονήθηκε από επαγγελματία δολοφόνο πληρωμένο από φαρμακευτικές εταιρείες, προκειμένου να μην το αποκαλύψει (!).

Αυτό όμως δεν ισχύει για πολλούς λόγους. Πέρα από το ότι είναι προφανές πως πρόκειται για θεωρίες συνωμοσιολογίας που στερούνται ρεαλιστικής βάσης, υπάρχει άλλος ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο δεν ισχύει. Σύμφωνα πάντα με πηγές από την αστυνομία που εξετάζουν τα στοιχεία του εγκλήματος αν ήταν δολοφονία από επαγγελματία θα την εκτελούσε και θα εξαφανιζόταν, σίγουρα όμως δεν θα έπαιρνε το ρίσκο να μεταφέρει το πτώμα σε άλλη περιοχή και βέβαια στη συγκεκριμένη περιοχή, που ούτε οι ντόπιοι κάτοικοι γνωρίζουν.

Πρόκειται για κάποιο άτομο το οποίο χτύπησε αρκετά την άτυχη βιολόγο, αφού η σορός της φέρει πολλά τραύματα στα πλευρά και το πρόσωπο, τη μαχαίρωσε και τη σκότωσε κλείνοντας της το στόμα και τη μύτη.

Πρόκειται δηλαδή για κάποιο αρκετά βίαιο δολοφόνο, ο οποίος άσκησε μεγάλη σωματική βία και ίσως και να την κακοποίησε σεξουαλικά, ενδεχόμενο που ακόμα ερευνάται από τις αρχές.

Πώς πρέπει να πράξουμε σαν πολίτες;

Όλα τα στοιχεία λοιπόν συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για ένα πολύ επικίνδυνο άτομο, ο οποίος ακόμα κυκλοφορεί ανάμεσα μας και πιθανόν να διαπράξει με ευκολία στο μέλλον ένα παρόμοιο έγκλημα σε κάποιο άλλο άτομο, σε κάποια άλλη γυναίκα είτε ντόπια είτε ξένη.

Όταν κυκλοφορεί τέτοιος εγκληματίας έξω κανείς και καμία δεν είναι ασφαλής. Ούτε εμείς ούτε δικοί μας άνθρωποι.

Όποιος είδε κάτι ύποπτο εκείνες τις ημέρες, κάτι που ο ίδιος μπορεί να μην αξιολογεί σαν σημαντικό αλλά μπορεί στα χέρια της αστυνομίας να είναι βοηθητικό, όποιος άκουσε κάτι ή έχει οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, ας επικοινωνήσει με τις αρχές ανώνυμα για να πει ό,τι έχει δει και ακούσει. Ανώνυμα.

Τα στόματα πρέπει να ανοίξουν ώστε να δοθεί ένα τέλος σε αυτήν την ιστορία, να λήξει το δράμα της οικογένειας της νεκρής, να λήξει και ο διασυρμός της Κρήτης και των Χανίων στα διεθνή ΜΜΕ.

Ο δολοφόνος πρέπει να συλληφθεί το συντομότερο και δεν πρέπει να συνεχίσει να κυκλοφορεί εκεί έξω απειλώντας την δημόσια ασφάλεια, την ασφάλεια όλων εμάς και των δικών μας.

Πηγή: Flashnews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter