Οι τηλεοράσεις TCL έφτασαν στη MediaMarkt: Προλάβετε τις αποκλειστικές προσφορές μέχρι αύριο

Οι τηλεοράσεις TCL έφτασαν στη MediaMarkt: Προλάβετε τις αποκλειστικές προσφορές μέχρι αύριο

Η MediaMarkt υποδέχεται τις τηλεοράσεις TCL, του δεύτερου μεγαλύτερου κατασκευαστή τηλεοράσεων παγκοσμίως. Από τις 19 Μαΐου, οι τηλεοράσεις υψηλών επιδόσεων της TCL, είναι διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα της MediaMarkt και online στο mediamarkt.gr.

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τις παρακάτω σειρές τηλεοράσεων στις γνωστές MediaMarkt τιμές:

· Σειρά ES580 σε 32“ με ανάλυση HD HDR και Android TV. Αν έχετε προτεραιότητες την άριστη απόδοση εικόνας και το βολικό μέγεθος, πρόκειται για τον ιδανικό συνδυασμό μοντέρνου σχεδιασμού, ποιότητας εικόνας HDR και προηγμένου συστήματος Android TV.

· Σειρά EP660 διαθέσιμη αποκλειστικά στη MediaMarkt με τηλεοράσεις 65“, 55“, 50“ και 43“. Με ποιότητα εικόνας 4K HDR, ενσωματωμένο Google Assistant, και εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό είναι ιδανική για χώρους όπου όλη η οικογένεια ή η παρέα θα συγκεντρωθεί για να απολαύσει σειρές και ταινίες.

· Σειρά DP600 διαθέσιμη με τηλεοράσεις 55“ 50“ και 43“. Με τις τεχνολογίες 4K UHD HDR και Smart TV 3.0, η παρακολούθηση Netflix και YouTube γίνεται πραγματική εμπειρία, χάρη στην άριστη απόδοση χρωμάτων και ήχου.

Επωφεληθείτε από τις προσφορές που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά η MediaMarkt για τους καταναλωτές της μέχρι τις 22 Μαΐου:

TCL 43DP600 43” 4K UHD TV / HDR / Smart TV 3.0 μόνο 199,00 €

TCL 55DP600 55″ 4K UHD TV / HDR / Smart TV 3.0 μόνο 299,00 €

Ανακαλύψτε τις όλες στο mediamarkt.gr!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter