Οι θρησκόληπτοι λάτρεις τους χρήματος κατηγορούν την Αριστερά για… «πολιτική θρησκοληψία»!

Οι θρησκόληπτοι λάτρεις τους χρήματος κατηγορούν την Αριστερά για… «πολιτική θρησκοληψία»!

Προφανώς για τους πιστούς της Αγοράς, του Χρήματος και του Νεοφιλελευθερισμού η προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών αλλά και ο σεβασμός προς το Σύνταγμα είναι ψιλά γράμματα.

Το έδειξε ο πρωθυπουργός του νεοφιλελεύθερου κυβερνητικού σχήματος απαγορεύοντας τις συναθροίσεις με μια μονοκονδυλιά, όχι βέβαια γιατί φοβόταν τη διάδοση του ιού, αλλά γιατί η εμμονή τους ενάντια σε κάθε λαϊκό αγώνα είναι παροιμιώδης.

Εξάλλου, αν ήθελαν να προστατέψουν τη Δημόσια Υγεία, θα ήταν σοβαροί εξ αρχής της πανδημίας, θα αντιμετώπιζαν διαφορετικά τον τουρισμό, και δεν θα υποχωρούσαν στα συμφέροντα του μεγάλου και πολυεθνικού κεφαλαίου, δεν θα άφηναν την Εκκλησία να υπαγορεύει τους κανόνες και τόσα άλλα.

Αλλά είναι τέτοια πλέον η αγωνία τους, που χάνοντας κάθε ψυχραιμία προτιμούν να θυμούνται τα μέτρα της χούντας, παρά να συνομιλούν και να συναποφασίζουν σε τόσο επικίνδυνες καταστάσεις,  που απαιτούν κοινή γραμμή και συναίνεση.

Στριμώχτηκαν μετά την ανεξέλεγκτη έκρηξη των κρουσμάτων, έχασαν κάθε επαφή με τη λογική και την σύνεση και έτσι προσπαθούν -όπως πάντα- να φορτώσουν τα λάθη τους στους άλλους και συγκεκριμένα στην αριστερά.

Σήμερα μάλιστα ο γραμματέας της Πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. Γιώργος Στεργίου στη γραμμή Μητσοτάκη… είδε στην Αριστερά «πολιτική θρησκοληψία»!

Η παράταξη η οποία πηγαινοέρχεται στα κεντρικά γραφεία της Εκκλησίας όπου δεν υπάρχει στέλεχός της να μην δώσει τα διαπιστευτήριά του, χρησιμοποιεί θρησκευτικούς όρους για κάτι που είναι όχι απλά ιδεολογικό αλλά πρόκειται για αρχές και προστασία του ίδιου του πολίτη. Πρόκειται για τη βάση του πολιτεύματος: Για το Σύνταγμα:

Γράφει λοιπόν στο Twitter ο Γιώργος Στεργίου:

«3 σε 1. Ιμιτασιόν, δογματική και ναρκισσιστική Αριστερά. Με την κοινή τους δήλωση για τις συγκεντρώσεις την 17/11 αγγίζουν τα όρια της πολιτικής θρησκοληψίας. Δε νοείται για αυτούς εκδήλωση μνήμης χωρίς πορείες. Κι ας καλπάζουν τα νούμερα της πανδημίας. Αρνητές ευθύνης».

Ας κοιτάξει ο κάθε ακραιφνής νεοφιλελεύθερος της ΝΔ στον καθρέφτη:

Εκεί θα δει τον ναρκισσισμό, την πατριδοκαπηλία, τον έρωτα για την ελεύθερη Αγορά και το Χρήμα, την εκμετάλλευση της θρησκευτικότητας και την αντιπάθεια για τη λαϊκή τάξη…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter