Οι Τομ και Τζέρι δίνουν το φιλί της ζωής στο US box office

Οι Τομ και Τζέρι δίνουν το φιλί της ζωής στο US box office

Χαράς ευαγγέλια για τους ανθρώπους της Warner ήταν η επιτυχία του φιλμ «Τομ και Τζέρι» που έφερε ξανά πίσω στις αίθουσες των ΗΠΑ τους θεατές.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που μια ταινία στις ΗΠΑ έκοψε διψήφιο νούμερα στα εκατομμύρια δολαρίων των εισπράξεων του πρώτου τριημέρου κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας της στις αίθουσες. Το περασμένο τριήμερο λοιπόν, το τελευταίο του μήνα Φεβρουαρίου, η Warner σκέφτηκε να βγάλει στις αίθουσες το φιλμ (συνδυασμός animation και live action καθώς πρωταγωνιστούν ηθοποιοί όπως η Κλόι Γκρέις Μόρετζ και ο Μάικλ Πένια) “Tom & Jerry” ταυτόχρονα με την δωρεάν προβολή του στο κανάλι του στούντιο HBO Max. Το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό καθώς το φιλμ συγκέντρωσε 13,7 εκατομμύρια δολάρια από 2.475 κινηματογράφους.

Το δίδυμο των άσπονδων φίλων, του γάτου και του ποντικού, που μετρούν 80 χρόνια ζωής αποδείχτηκε το καλύτερο εμβόλιο κατά της πανδημίας, προσφέροντας ένα απολαυστικό δίωρο στους θεατές. Λογικά το ενθαρρυντικό αυτό νούμερο θα έχει και συνέχεια, καθώς αυτή τη βδομάδα ανοίγουν και οι αίθουσες της Νέας Υόρκης μετά από πολύμηνη καραντίνα και με χωρητικότητα 25%. Επίσης την ερχόμενη βδομάδα η Disney θα βγάλει κι εκείνη το δικό της όπλο στις αίθουσες, το «Raya and the last dragon». 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter