Οι τραγικές λεπτομέρειες της αυτοκτονίας 17χρονου στην Αττική Οδό και η ερωτική απογοήτευση…

Οι τραγικές λεπτομέρειες της αυτοκτονίας 17χρονου στην Αττική Οδό και η ερωτική απογοήτευση…

Ένα μήνυμα γραμμένο στη λάσπη, με σχεδιασμένη μια καρδιά, στο εσωτερικό της οποίας ήταν χαραγμένα τα τέσσερα γράμματα του υποκοριστικού μιας μαθήτριας, ήταν το «σημείωμα αυτοκτονίας» που άφησε ο 17χρονος μαθητής του 2ου Λυκείου Γέρακα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, στην Αττική Οδό.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, 26 Νοεμβρίου, όταν ο νεαρός «πήδηξε» στην άσφαλτο της δεξιάς λωρίδας της Αττικής Οδού, με αποτέλεσμα σε κλάσματα δευτερολέπτου να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου επικοινώνησε αμέσως με την Τροχαία ζητώντας ταυτόχρονα να ενημερωθεί και το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το neologosattikis.gr, η τραγική συνέχεια στην ήδη τραγική ιστορία δόθηκε όση ώρα ο οδηγός μιλούσε με την Τροχαία, όταν και δεύτερο αυτοκίνητο παρέσυρε, το άψυχο σώμα του μαθητή, με τους άλλους διερχόμενους οδηγούς να επιχειρούν να σταματήσουν την κυκλοφορία…

Τη σορό παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τον άτυχο νεαρό στον “Ερυθρό Σταυρό”.

Ο νεαρός, νωρίτερα, είχε επισκεφθεί την παιδική χαρά που βρίσκεται στον παράπλευρο της γέφυρας χώρο, ειδικότερα, στο χώρο του γκαζόν, στην άκρη του οποίου -για λόγους ασφάλειας- εκτείνεται συρμάτινη περίφραξη ύψους 2 μέτρων.

Οι αστυνομικοί, εκτιμούν ότι ο μαθητής σκαρφάλωσε στην περίφραξη κι από εκεί έδωσε τέλος στη ζωή του.

Προηγουμένως, είχε βγάλει τα αθλητικά παπούτσια του τα οποία βρέθηκαν ένα-δυο μέτρα από το σημείο της πτώσης κι άφησε το «σημείωμα» στη λάσπη.

Ακόμη μια τραγική πτυχή της υπόθεσης ήταν ότι οι γονείς του τον είχαν δηλώσει εξαφανισμένο στο αστυνομικό τμήμα Παλλήνης, καθώς δεν είχε επιστρέψει σπίτι του εγκαίρως, δεν σήκωνε το κινητό του και οι φίλοι του δεν ήξεραν που βρισκόταν.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του DocumentoNews, τη στιγμή που ο 17χρονος διακομιζόταν στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”, το κινητό του είχε αλλεπάλληλες κλήσεις από τη μητέρα του,

Ο αστυνομικός στον οποίο απευθύνθηκαν τους παρέπεμψε στο νοσοκομείο, όπου το παιδί τους βρισκόταν ήδη νεκρό…

Από τα ευρήματα της νεκροψίας-νεκροτομής θα εξαρτηθεί και η συνέχεια της υπόθεσης, αν δηλαδή θα θεωρηθεί ότι η πτώση στο οδόστρωμα προκάλεσε το θάνατο του παιδιού ή εάν οφείλεται στην παράσυρσή του από το αυτοκίνητο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter