Οι τρεις χάριτες: Ιβάνκα, Κριστίν και Άνγκελα για τους G20 (Photos)

Οι τρεις χάριτες: Ιβάνκα, Κριστίν και Άνγκελα για τους G20 (Photos)

Οι τρεις από τις πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη μαζί στο Βερολίνο για τη σύνοδο κορυφής γυναικών της Ομάδας των G20. 

Η Ιβάνκα Τραμπ, κόρη του αμερικανού πλανητάρχη, έφθασε σήμερα στο Βερολίνο για τη Συνοδο Κορυφής γυναικών της Ομάδας των Είκοσι (G20), κατά την οποία συναντήθηκε με την γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.

Η Τραμπ είναι ανεπίσημη σύμβουλος του πατέρα της, του Ντόναλντ, έχει δηλαδή έναν ρόλο εξαιρετικά ασυνήθιστο για κόρη προέδρου των ΗΠΑ. Τον περασμένο μήνα φωτογραφήθηκε να κάθεται δίπλα στην Μέρκελ στη διάρκεια της επίσκεψης της γερμανίδας καγκελαρίου στον Λευκό Οίκο, η οποία χαρακτηρίσθηκε από την εμφανή αμηχανία ανάμεσα στον πρόεδρο και την καγκελάριο καθώς προσπαθούσαν να υποβαθμίσουν τις διαφορές τους σε θέματα όπως αυτό του εμπορίου.

Κατά τη διήμερη σύνοδο κορυφής, παρευρίσκονται επίσης η καναδή υπουργός Εξωτερικών Κρίστια Φρίλαντ και η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας (τελευταίες φωτογραφίες, δεξιά).

Η εφημερίδα Berliner Zeitung έγραψε πως οι γερμανοί αξιωματούχοι «ελπίζουν πως η κόρη του προέδρου θα μεταφέρει στον πατέρα της μια θετική εικόνα της Γερμανίας ως αποτέλεσμα της σύντομης επίσκεψής της».

Η Τραμπ θεωρείται ότι επηρεάζει σημαντικά τον πατέρα της και ο σύζυγός της, ο Τζάρεντ Κούσνερ, είναι κορυφαίος σύμβουλός του. Στα τέλη Μαρτίου ανακοίνωσε πως θα υπηρετήσει στον Λευκό Οίκο ως μη αμειβόμενη ανεπίσημη σύμβουλος του προέδρου, καθώς προσπαθεί να κατευνάσει τις ανησυχίες για τα ζητήματα δεοντολογίας που δημιουργούνται από το γεγονός ότι εργάζεται στον Λευκό Οίκο.

Πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter