Οι τζαμπατζήδες που αποδείχτηκαν πολύ κύριοι (Photo)

Οι τζαμπατζήδες που αποδείχτηκαν πολύ κύριοι (Photo)

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου τα χώνει πολύ άγρια στο προσωπικό του που άφησε τους τρεις κυρίους να φύγουν για να βρουν ATM προκειμένου να πληρώσουν τον λογαριασμό, αφού το μαγαζί δεν δεχόταν κάρτες. 

“Την άλλη φορά θα απαιτείτε ένας από την παρέα να μένει πίσω ώστε να μη χάσουμε τα λεφτά μας” είπε το αφεντικό στους υπαλλήλους και δεν ξέρουμε αν τους απείλησε να πληρώσουν αυτοί από την τσέπη τους τα 35 δολάρια που κόστισε το γεύμα των τριών κυρίων. 

Τα πράγματα όμως εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά όταν λίγες μέρες αργότερα, ένας φάκελος έφτασε στο εστιατόριο “Κιλιμάντζαρο”

Ο ιδιόκτητης του όταν το άνοιξε πριν καν το διαβάσει βρήκε μέσα 40 ευρώ κι ένα πολύ ευγενικό γράμμα από τους “τζαμπατζήδες”. 

Στην επιστολή αφού ζητούσαν συγγνώμη για την συμπεριφορά τους, εξήγησαν ότι βγαίνοντας να βρουν ΑΤΜ συνειδητοποίησαν ότι θ θα έχαναν το τρένο της επιστροφής και έτσι έφυγαν σαν τους κλέφτες. 

Τα 40 ευρώ που έστειλαν έδειξαν ότι  μόνο κλέφτες δεν ήταν. Μάλιστα στην επιστολή ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη ότι θα βαθμολογήσουν με 5 στο Trip Advisor το εστιατόριο. 

Ο ενθουσιασμένος ιδιοκτήτης ανέβασε την επιστολή και τα χρήματα στο Facebook και τούς απευθύνθηκε καλώντας τους όποτε ξαναβρεθούν στην πόλη για φαγητό με το ποτό κερασμένο!

https://www.facebook.com/Kilimandjaromiddlesbrough/posts/1978538795760848

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter