Οι Uni-pharma & InterMed στηρίζουν το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι του Magic Diabetes Bus!

Οι Uni-pharma & InterMed στηρίζουν το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι του Magic Diabetes Bus!

Μία δράση πρόληψης και ενημερωτικού ενδιαφέροντος στηρίζει τα φετεινά Χριστούγεννα ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, μέσα από τις φαρμακοβιομηχανίες του Uni-pharma και InterMed.

Πρόκειται για το Magic Diabetes Bus, το οποίο φέρνει νωρίς, τη μαγεία των Χριστουγέννων στους δρόμους της Αθήνας, με στόχο την ψυχαγωγία και την ενημέρωση για τον σακχαρώδη διαβήτη.

Οι φαρμακοβιομηχανίες Uni-pharma & InterMed με εμπειρία και τεχνογνωσία ετών, με πρωτοποριακά και καινοτόμα φάρμακα και ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο αντιδιαβητικών σκευασμάτων (όπως η σειρά Diabetel στοχευμένη στο διαβητικό πόδι και το υγρό γλυκαντικό με στέβια Slim Fix της InterMed) βρίσκεται πάντα κοντά στον ασθενή και τον σύγχρονο άνθρωπο προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του.

Στο πλαίσιο της Στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης, οι δύο φαρμακοβιομηχανίες αποφάσισαν να στηρίξουν δυναμικά την σημαντική δράση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Με Οδηγό το Διαβήτη» και το Magic Diabetes Bus.

Ο διαβήτης αποτελεί σε όλο τον κόσμο μία σύγχρονη μάστιγα και μία παγκόσμια πρόκληση για τα συστήματα υγείας.

Σύμφωνα μάλιστα με νεότερα δεδομένα της ΗΔΙΚΑ (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης) από σακχαρώδη διαβήτη πάσχουν 973.806 άτομα στην Ελλάδα, αποτελώντας το 9% του πληθυσμού της χώρας.

Οι Uni-pharma και InterMed δηλώνουν παρούσες στη σύγχρονη αυτή πρόκληση δημόσιας υγείας.

Το Magic Diabetes Bus λοιπόν, φοράει τα γιορτινά του και μεταδίδει το πνεύμα των Χριστουγέννων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους δρόμους της Αθήνας! Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να το συναντήσουν σε Δήμους της Αττικής, όπου θα σταθμεύσει σε κεντρικά σημεία με σκοπό να ψυχαγωγήσει, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και για την αξία του εμβολιασμού.

Το Magic Diabetes Bus της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Με Οδηγό το Διαβήτη» θα το συναντήσουμε στους δρόμους της πρωτεύουσας από την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, θα επιβιβαστούμε στο στολισμένο εσωτερικό του από το Αρχιτεκτονικό Γραφείο της κυρίας Σίσσυς Φειδά, και θα κάνουμε ένα μαγικό ταξίδι που θα περιλαμβάνει:

– Δωρεάν εξετάσεις γλυκόζης.

– Ενημέρωση για θέματα Σακχαρώδους Διαβήτη από Ιατρό, Διατροφολόγο και Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας.

– Εκπαιδευτικά παιχνίδια για παιδιά και εφήβους σε σχέση με το

Σακχαρώδη Διαβήτη.

– Ενημέρωση μικρών και μεγάλων για την αξία και τη σημασία του εμβολιασμού.

Οι ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη είναι πιο ευάλωτοι στις λοιμώξεις και διατρέχουν σε τριπλάσιο ποσοστό κίνδυνο να νοσήσουν από πνευμονία, σε σχέση με τους υγιείς συνομήλικούς τους.

Το Χριστουγεννιάτικο «ταξίδι» του Magic Diabetes Bus θα ξεκινήσει από τον Δήμο Αθηναίων, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ., σταθμεύοντας στην Πλατεία Συντάγματος.

Δείτε εδώ, τους σταθμούς του Magic Diabetes Bus και αναλυτικά τη δράση του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter