Οι Whitesnake στην Αθήνα

Οι Whitesnake στην Αθήνα

Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία του θρυλικού συγκροτήματος κάνει στάση στην Τεχνόπολη, το Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Όταν τον Ιούλιο του 2011 οι Whitesnake κατέβαιναν από τη σκηνή της Πλατείας Νερού για να παραδώσουν τη σκυτάλη στους Judas Priest οι περισσότεροι πιστεύαμε ότι εκείνη θα ήταν και η τελευταία φορά που τους βλέπαμε ζωντανά, δεδομένου ότι ο David Coverdale είχε μπει στην έκτη δεκαετία της ζωής του και ο χρόνος είχε αρχίσει να αφήνει τα σημάδια του στις φωνητικές χορδές του εμβληματικού ροκ σταρ. Φαίνεται όμως ότι λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς έντεκα ολόκληρα χρόνια μετά, η παρέα του Coverdale – o οποίος θα βαδίζει αισίως προς τα 70 – θα βρεθεί ξανά στη χώρα μας για μια συναυλία στην Τεχνόπολη, η οποία κατά πως φαίνεται θα είναι και η τελευταία τους εμφάνιση στη χώρα μας, αφού θα αποτελεί μέρος της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους με τίτλο «The Farewell Tour». Οι πρώτες εμφανίσεις για το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας, η οποία ξεκινά στα τέλη Μαΐου και συνεχίζεται τον Ιούνιο με καλεσμένους τους Europe, ανακοινώθηκαν στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των διοργανωτών.

Οι θρυλικοί βασιλιάδες του rock ‘n roll Whitesnake έρχονται στην Ελλάδα για μία και μοναδική αποχαιρετιστήρια συναυλία στην Αθήνα, στις 9 Ιουλίου 2022!

Οι πρωτοπόροι του hard rock αποχαιρετούν τους πολυάριθμους θαυμαστές τους με ένα live που θα συνδυάσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες (έχουν στο ενεργητικό τους έναν από τους μεγαλύτερους back catalogues, που εκτείνεται σε περισσότερα από 40 χρόνια!) και υλικό από την πρόσφατη κυκλοφορία τους, την τριλογία Red, White and Blues.

Οι εμβληματικοί Whitesnake ιδρύθηκαν το 1978 από τον τραγουδιστή των Deep Purple David Coverdale. Μεταξύ των πολυπλατινένιων άλμπουμ του συγκροτήματος συγκαταλέγονται τα «Trouble», «Lovehunter», «Ready And Willing», «Come An’ Get It», το «Slide It In», με του οποίου τον εκρηκτικό hard rock ήχο οι Whitesnake επανεφηύραν τους εαυτούς τους, και ο ομώνυμος δίσκος του 1987, η τεράστια δισκογραφική επιτυχία «Whitesnake» που το 2017 γιόρτασε την τριακοστή της επέτειο. Από το σύνολο της δισκογραφίας τους αναδείχθηκαν μυθικά hits, δύο Νο 1 singles, τα «Here I Go Again» και «Is This Love», καθώς και το ανεπανάληπτο hard rock σφυροκόπημα του «Still Of The Night»: όλα τους κυριάρχησαν τόσο στο MTV όσο και στα ραδιόφωνα παγκοσμίως σε εικοσιτετράωρη βάση.

To 2020 κυκλοφόρησε η τριλογία «Red, White and Blues» που αποτελεί remixed και remastered εκδοχές μερικών από τα σπουδαιότερα τραγούδια τους.

Οι Whitesnake έρχονται στην Αθήνα για το αποχαιρετιστήριο live τους, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στις 9 Ιουλίου του 2022 – να είστε παρόντες στον ιστορικό αποχαιρετισμό, να είστε εκεί να γιορτάσετε μαζί με τη μεγάλη μπάντα σχεδόν 50 χρόνια πορείας και rock ‘n roll!

Τα εισιτήρια προπωλούνται ήδη μέσω του site της Eventation και από το viva.gr και κοστίζουν 49 Ευρώ (General Admission) και 69 Ευρώ (Fan-Zone).

www.eventation.gr/whitesnake

www.viva.gr/tickets/music/tour/whitesnake/

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter