Οι χάκερς Anonymous κήρυξαν ηλεκτρονικό πόλεμο στην Ρωσία

Οι χάκερς Anonymous κήρυξαν ηλεκτρονικό πόλεμο στην Ρωσία

Η γνωστή ομάδα χάκερς “Anonymous” ξαναχτύπησε. Πρόσφατα δήλωσε ότι «βρίσκεται επίσημα σε κυβερνοπόλεμο (cyber- war) εναντίον της ρωσικής κυβέρνησης» σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian και του τεχνολογικού συντάκτη Νταν Μίλμο.

Η δήλωση μέσω twitter ήρθε μετά από τις επιθέσεις της εν λόγω ομάδας σε μια σειρά ρωσικών κυβερνητικών ιστοσελίδων όπως τα Kremlin και Duma, καθώς και ο κρατικός ειδησεογραφικός ιστότοπος RT (πρώην Russia Today), επλήγησαν από τις «ηλεκτρονικές επιθέσεις» τους.

Μεταξύ των στόχων των Anonynous στο παρελθόν περιλαμβάνονταν η CIA και το ΙΚ. Σε άλλο tweet τους αναφέρουν πως «οι Anonynous συμμετέχουν επί του παρόντος σε επιχειρήσεις κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Οι επιχειρήσεις μας στοχεύουν τη ρωσική κυβέρνηση. Υπάρχει αναπόφευκτο να επηρεαστεί και ο ιδιωτικός τομέας».

 

 

«Βάλτε τους εαυτούς σας στη θέση των Ουκρανών που βομβαρδίζονται αυτή τη στιγμή. Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο, μπορούμε να αντισταθούμε στα πάντα. Είναι καιρός ο ρωσικός λαός να σταθεί ενωμένος και να πει “ΟΧΙ” στον πόλεμο του Βλαντιμίρ Πούτιν. Είμαστε Ανώνυμοι. Είμαστε Λεγεώνα. Ερχόμαστε» αναφέρουν σε τρίτο tweet.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter